>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Progresja na każdy wynik

M 56

mariusz201087

Użytkownik
Chodzi ogólnie o pozbieranie opinii i mały test .
Pomysł wpadł mi do głowy i testowałem już go kiedyś na ruletce (odbiega to trochę od tego co będzie tutaj podawane ale...) Więc postanowiłem grać w ruletkę progresją na kolor z tym ,że na oba kolory jednocześnie. W wirtualnej ruletce za wirtualne pieniądze progresja sprawdziła się wyśmienicie. Zaczynałem od 1j na kolor (1000 miałem do dyspozycji) ale i tak nie doszedłem dalej niż 9 stopnia czyli 256 j gdzie i tak zysk zbierałem z drugiego koloru skoro jeden nie padł 9 razy pod rząd . Tam sprawa była ułatwiona bo co kilka sekund kręciłem ruletka co bardzo szybko pomnażało te 1000j. Teraz chodzi o to aby to przenieść np na piłkę nożna
Wybieramy mecze gdzie kursy wyglądają mniej więcej tak :
Chile - Apertura: U. San Felipe - Audax Ita.czwartek, 2011-08-25, Czas: 01:00 2,65 3,64 2,7 (przydaje se porównywarka )
teraz odpowiednio stawkujemy czekamy na wynik i wybieramy następny mecz . W moim przypadku będzie to: Kostaryka - Primera: Pérez Zeledón - Saprissa czwartek, 2011-08-25, Czas: 04:00 2,97 3,25 2,5

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
nie bardzo rozumiem, co ma drugi mecz do pierwszego? w ruletce pozostajesz przy jednym stole, więc masz szansę się doczekać swojego, a tu zmienisz kompletnie drużyny (tak jakby stół gry - stadion)...
co do ruletki, za wirtuala też miałem przyjemne dla budżetu serie. natomiast jak wpłaciłem real to było jasne - ruletka jest ustawiona w automacie tak by seria zżarła budżet!
ale moze nie rozumiem co napisałeś, pokażesz w praktyce więc się okaze
przedstawi prosze statystyke i rozpisz to stawkowanie....

M 56

mariusz201087

Użytkownik
W poprzednich meczach 2 remisy, więc na gospodarza i gościa mamy 3 poziom.
Uzbekistan - Oliy Liga: Sogdiyona Jizzax - Mashal Muborak 2,35 3,25 2,9 Norwegia - Division 2-3: Viking 2 - Odd Grenland
2 2,3 3,7 2,4 UEFA Europa League: Gaz Metan - Austria Vienna 2,56 3,4 3,1 Kostaryka - Primera: Orion FC - Cartaginés
2,95 3,2 2,3

M 56

mariusz201087

Użytkownik
nie bardzo rozumiem, co ma drugi mecz do pierwszego? w ruletce pozostajesz przy jednym stole, więc masz szansę się doczekać swojego, a tu zmienisz kompletnie drużyny (tak jakby stół gry - stadion)...
co do ruletki, za wirtuala też miałem przyjemne dla budżetu serie. natomiast jak wpłaciłem real to było jasne - ruletka jest ustawiona w automacie tak by seria zżarła budżet!
ale moze nie rozumiem co napisałeś, pokażesz w praktyce więc się okaze
przedstawi prosze statystyke i rozpisz to stawkowanie....
Niektórzy twierdząca że nie ma zależności dla jednej drużyny i jej serii bez remisu lub jej przełamania.
Domyśliłem się że ruletka jest ustawiona i dlatego w nią nie gram .
Statystykę tworzę . A nad stawkowaniem będziemy myśleć jak statystyki jakoś będą wyglądać.

P 18

pawelz

Użytkownik
Z tego co ja rozumiem grasz progresją na każdy z trzech wyników spotkania mniej więcej wyrównanych drużyn. Grałem w ruletkę kiedyś podobnym systemem z tym, że nie progresją x2 a dalembertem tzn. +1 żeton po przegranej do stawki, - 1 żeton po wygranej. Na podstawie ruletki mogę powiedzieć że z tego co ja zauważyłem gdy jeden kolor bardzo przeważał to wygrane na nim nie rekompensowały tego co było stratą na innym, może nie tyle nie rekompensowały co gdy na jednym kolorze stawki poszły mocno w górę np. na czarne 15 j., na czerwone 2j, to nawet seria np. 3 czarnych powodowała 48j straty a czerwone w tym czasie niewiele zarabiały bo raptem 4j. Tu kursy są ponad 2 ale wyniki są 3, gdy jeden wygrywa, 2 pozostałe przegrywają. Trzeba sobie postawić pytanie jak długa może być seria bez zwycięstwa jednego wyniku i jak długą serię wytrzyma Twój kapitał. Najlepiej jak byś wszedł na jakąś stronę typu betexplorer etc. i sprawdził sobie na sucho. Co do stawek to najlepiej użyć chyba jakiegoś kalkulatora bo kursy są inne w każdym meczu. W temacie o progresji podałem prosty wzór i kalkulator w excelu do liczenia stawki w zależności od kursu, może Ci się przyda ale jak poszukasz to pewnie i inny znajdziesz.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
zrozumiałem w takim razie, że skoro padły remisy, tych pozycji nie wnosisz do progresji, a progresją traktujesz dwa pozostałe zdarzenia... w ten sposób zawsze jest strata... mógłbyś to jakoś graficznie przedstawić, bo chyba nie łapię...

M 56

mariusz201087

Użytkownik
Jeszcze raz : chodzi o to że stawiamy na każdy wynik spotkania (gospodarz remis gość). Wyniki nie trafione wchodzą na drugi lub wyższy poziom progresji. Mecze są wybierane pod względem kursów a co za tym idzie drużyny są wyrównane i każdy wynik jest możliwy (o jak największą różnorodność wyników nam chodzi )
San Felipe
x Audax Ita 2-2 ✅0,64
✅0,64
1j 1j 1j 1j 1j 1j
2,65 3,64 2,7
Pérez Zeledón x Saprissa 2-2 ⛔1,75 ⛔1,75
2j 1j 2j 2j 1j 2j
2,97 3,25 2,5
Sogdiyona Jizzax x Mashal Muborak 2-3 ✅1,7 ✅2,6
3j 1j 3j 4j 1j 4j 2,35 3,25 2,9
Viking 2 x Odd Grenland 3-0 ✅ 2,2 ✅7,4
4j 2j 1j 8j 2j 1j 2,3 3,7 2,4
Gaz Metan x Austria Vienna 1-0 ⛔ 3,44 ⛔4,4
1j 3j 2j 1j 4j 2j 2,56 3,4 3,1
Orion FC x Cartaginés 0-0 ✅4,8 ✅12,6 1j 4j 3j 1j 8j 4j
2,95 3,2 2,3
✅4,15 ✅17,09
Teraz jest gospodarz na 2 poziomie remis na 1 gość na 4 .Stawkowanie można sobie ustalić samemu nie musi to być x2 bo najniższy kurs jaki mamy to 2,3.Rano będę wybierał dalej mecze .Pisałem to w nocy więc jak są błędy prosze poinformowanie.

M 56

mariusz201087

Użytkownik
Po zatwierdzeniu posta wszystko mi sie pozlewało rano pokombinuje jak to poprawić. Ogólnie chodzi o stawkowanie i zyski do poszczególnego stawkowania. Stawkowanie jest +1 i x2.

G 0

gucio1988

Użytkownik
robiłem kiedyś tego symulacje i jest lipa ???? na ile progów jesteś przygotowany ?? mecze dobieralem tylko po stawkach ???? padłem na remisie ???? moze lepiej obstawiać tylko na 1 lub 2 ???? bo tak jest ciezko ????

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
to w końcu grasz +1 i x2, czy +1 lub x2? sytuacja staje się bolesna gdy długo trwa seria na na jeden wynik, np. zwyciestwo gospodarzy, możliwe że bezpieczniejsze od zwykłem progresji, ale tez słabo dochodowe ostatecznie... ale może się mylę, zobaczymy jeszcze 10 kolejnych meczów i bedziemy coś więcej wiedzieć ????

P 18

pawelz

Użytkownik
Jeśli chodzi o dobór stawek to ten post o którym pisałem może Ci się przyda http://forum.bukmacherskie.com/f18/progresja-57-13.html#post2327510 i na następnej stronie prosty kalkulator. Moim zdaniem tak jak pisałem jeżeli jeden wynik wejdzie wysoko w progresję to to co zarobią pozostałe dwa to będzie niewiele w porównaniu z tym co będzie pochłaniał ten jeden. Z podobnymi systemami spotkałem się w ruletce. Takie granie pozwoli może przetrwać trochę dłużej jednak nie będzie to samonakręcająca się maszynka, że to co jeden traci pozostałe dwa nadrabiają i na odwrót. Poza tym możesz też spotkać się z sytuacją że jeden wynik powtórzy się kilka razy pod rząd więc zarobi on relatywnie mało jakieś 2 j. - 3j. na mecz a pozostałe dwa w tym czasie przeskoczą kilka stopni progresji. Moim zdaniem powinieneś przeanalizować sobie na sucho i zobaczyć np. jak zachowuje się kapitał jak np. jeden wynik wskoczy na np. 6 stopień a dwa pozostałe będą padać np. naprzemiennie.

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
Niektórzy twierdząca że nie ma zależności dla jednej drużyny i jej serii bez remisu lub jej przełamania.
Wybacz ale musze tu z miejsca przeprosic Incubusa bo od teraz to Ty dla mnie wymiatasz na forum.
Domyśliłem się że ruletka jest ustawiona i dlatego w nią nie gram.
A moze idz do kasyna i obstaw ,,0,,&gt;&gt;??&lt;&lt;

Domyśliłem się że
A ja sie nie domyslam///////
Ja wiem, ze nie ma sensu wdawac sie z Toba w konwersacje.
Skad wy sie bierzecie??Sie nie dziwie ze bukmacherzy wyrastaja jak grzyby po deszczu, chyba sam otworze zaklad i dam ci karte stalego klienta.
Ja ide spac a Ty idz do ksiazek z gimnazjum z samego rana i wertuj tak dlugo az Ci cos najdzie do glowy.
Zenada.
POzdrawiam i POwodzenia

Do góry Bottom