>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Progresja na 'Dziesięć minut - gole'

brzytwiarz 3

brzytwiarz

Użytkownik
Witam
Mam pewien pomysł. Większość bukmacherów oferuje na livie over/under 0,5 w danym przedziale czasu (chodzi oczywiście o piłkę nożną).
Np. Bet365 pozwala zakładać się czy padnie bramka w najbliższych 10 minutach czy nie. Kursy odpowiednio 5,00 i 1,16. W Bet at home z kolei mamy najbliższe 15 minut (kurs na over 0,5 trochę niższy).
Tak pomyślałem że można grać progresją na to że padnie bramka w określonym przedziale czasowym. Np. we wspomnianym Bahu gdybyśmy grali już od pierwszej minut mamy jakby 6 progów na cały mecz (90/15). A bramka wiadomo że może wpaść już na początku meczu, w pierwszej połowie.
Można zacząć też obstawiać w drugiej połowie.
Przegrywamy tylko jeżeli pada remis 0:0, czyli nie ma bramek w meczu.
Opinie, komentarze...

trutana 211

trutana

Użytkownik
kurde zagrałem juz to bo mam konto 365 rewelacja arka gool i juz 35 na plus bravoooooooooooooooooooooooooooooooooo

brzytwiarz 3

brzytwiarz

Użytkownik
Jak tak patrze to kurs bardzo zależny od spotkania. Ja podałem przykład z Bet365 z meczu Legia - Śląsk. Taki akurat był (ale zwróć uwagę że to jest 10 minut). W bahu przedział 15 min. czyli prawdopodobieństwo trafienia wyższe to i kursy mniejsze. Ale do progresji jest ok.
EDIT:
aktualnie na livie w bet365 mecz Brescia - Inter, kurs na bramkę w 40-50 minucie to 3,50.

kuite 1

kuite

Użytkownik
Tak, jednak musisz przyznac ze wyniki w nodze 0-0 zdarzaja sie dosc często. Ja chciałem grac tak hokeja gdzie druzyna strzela bramke prawie w kazdym meczu. I tak grana progresja ze dana druzyna strzeli nastepnego gola jest dosc sensowna.

brzytwiarz 3

brzytwiarz

Użytkownik
Przeanalizowałem Bundesligę i...
W obecnym sezonie rozegrano dotychczas 226 meczy.
Remisem 0:0 zakończyło się 11 spotkań.
Czyli w obecnym sezonie Bundesligi tylko 4,8 % spotkań zakończyło się pechowym dla nas wynikiem. Chyba całkiem nieźle :wink:
Dla porównania Hiszpania, dotychczas - 270 meczy, 6,6 % zakończonych bezbramkowym remisem.
Włochy - 10 %
Anglia - 6,4 %
Francja - 11 %

W 74

woofer001

Użytkownik
Nie bierzesz pod uwage jednego. Załozmy ze postawiles ze padnie bramka od 30 do 40 minuty w 39 minucie jest rzut karny kursy zablokowane a klotnie kartki i ogolnie wszystko to co zwykle jest przy karnym trwa minute i juz po systemie. Takze nie tylko remisy 0 0 sa tu niebezpieczne ale tez wszystkie bramki na granicy przez ktore nie zdazymy postawic .

win1988 164

win1988

Użytkownik
Jak po systemie ? Jeżeli nie uznają bramki w tym przedziale, no to stawia się na kolejny...W końcu to progresja, gorzej jeżeli do końca meczu nie padnie już bramka. ;)

W 74

woofer001

Użytkownik
Nie rozumiesz . Jaki bukmahcer da Ci postawic czy padnie bramka w przedziale od 40 do 50 minuty jesli w 39 zostanie podyktowany rzut karny?

win1988 164

win1988

Użytkownik
No tak, teraz rozumiem. Nie gram tym systemem, ale najrozsądniej chyba było by w takim przypadku zagrać od 50 do 60 minuty. Bramki na styku faktycznie mogą położyć ten system, ale w teorii wygląda ciekawie.

brzytwiarz 3

brzytwiarz

Użytkownik
Nie rozumiesz . Jaki bukmahcer da Ci postawic czy padnie bramka w przedziale od 40 do 50 minuty jesli w 39 zostanie podyktowany rzut karny?
To oczywiste że każdy buk blokuje prawie wszystko kiedy coś się dzieje.
Może Cię nie zrozumiałem ale jeżeli chodzi o to że nie zdążymy postawić już na następny przedział to np. w Bet at home nie ma z tym problemu.

alowy 5

alowy

Użytkownik
Już jakiś czas temu wymysliłem ten system, pograłem nim trochę i jednak do szedłem do wniosku że jak to zwykle z progresją bywa, na dłuższą metę jest lipa. Powiedz mi jaką byś grał stawką? Teraz weź sobie kiepski scenariusz (o 0-0 już nie wspominam) że np. bramka pada w meczu w 84 minucie. To jest 9 krok progresji. Kurs 5 w Bet365 jest, zgadza się ale tylko na pierwsze 2 - 3 &quot;dziesiątki&quot;. Później maleje i zchodzi do granicy ok 3.
Jeśli bramka pada szybko to jest fajnie i miło. Ale za którymś razem wpada nam we wspomnianej 84 minucie po kursie 3 albo w ogóle nie pada. Co wtedy robisz? Grasz nowy mecz od pierwszej dziesiątki i 10 progu progresji??? Ja spasowałem.
PS. Próbowałem to grać też na rzuty rożne na tej samej zasadzie. Kursy oczywiście mniejsze ale ryzyko też mniejsze. spasowałem jak w jednym z meczy pierwszy rzut rożny był podajże w 60 minucie.
No ale próbujcie. Pozdrawiam

detmold 6

detmold

Użytkownik
Ja grałem podobnym systemem (stawkowanie łagodnie progresywne) ale na to, że nie padnie bramka. Ogólnie sposób okazał się dobry i sprawdził się w praniu. Kursy na brak gola wahają się od 1.2 - 1.5 i raczej wzrastają z upływem czasu i jeśli gra zdecydowany faworyt.
Myślę, że tego typu system dający duży bufor bezpieczeństwa mógłby być grany progresywnie co w prawdzie przy wygranej nie odrabiamy całości wcześniejszych przegranych wkładów ale na dłuższą metę matematyka jest po stronie gracza (który progresją niweluje marżę). Ryzyko bakructwa przy sporym wkładzie własnym powyżej 10000 jest naprawdę znikome i to nawet grając podstawą 100 PLN. Jedyny myk to umiejętnie dobierać stawki a zakładów można obstawiać na pęczki. Sam przez 7 dni obstawiłem 90

papa-smerf 107

papa-smerf

Użytkownik
To i ja dodam swoje 3 grosze.
Drogi autorze tego tematu,nie chce mi się szukac ale już chyba był taki temat w tym dziale i wyszło na to że lepiej zagrac over 0,5 przed meczem na betfaier niż stawiac progresją co 10 minut w meczu.Ile masz przeznaczonych pieniędzy na tych 9 etapów,zsumuj sobie je i zobacz jakbys zagrał sobie over za nie,ile byłbyś do przodu bez grania progresji.I który sposób jest dla Ciebie bardziej opłacalny.

B 1

bigbuckbunny

Użytkownik
Teoretycznie granie progresji bądź over wychodzi na ten sam zysk lecz grając over nie ma problemów z tym że na przełomie minut np. pada rzut karny i nie ma jak postawić kolejnego poziomu bo jest zablokowany. Tyle odemnie

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
kazdy system jest dobry jak typy wchodza ja grałem systemem w tenisa ze bedzie rownowaga w gemie i rowniez dobrze wchodziły typy

krocze-szatana 18

krocze-szatana

Użytkownik
kazdy system jest dobry jak typy wchodza ja grałem systemem w tenisa ze bedzie rownowaga w gemie i rowniez dobrze wchodziły typy
Na jakie kursy można liczyć w tego typu zdarzeniach?
Znacie strony ze statystykami na temat przełamań i równowag?
Kiedyś z racji małego kapitału grałem ciągiem Fibonacciego na przełamanie w tenisie. Przy dobrym doborze spotkań można było naprawde zarobić.
W meczach gigantów typy Federer vs Rafa da się ustrzelić kurs w okolicy 8.
Z tym, że wiadomo- w takich meczach rzadko są przełamania, trzeba mieć nerwy ze stali żeby za wcześnie nie odpuścić i dużo kapitału.
Stąd moje zainteresowanie grą na równowagi bo wydaje mi się, że to znacznie częstsze zjawisko od przełamań ;)

Do góry Bottom