>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Progresja na dokładny wynik - Virtual Football BetVictor

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Witam, gram ostatnio na BetVictor , i całkiem niedawno zauważyłem tam na Live możliwości grania wirtualnych zdarzeń.
Trochę wpadło kaski, więc chciałbym spróbować pograć tam progresją na dokładny wynik.
Grałem już tam progresję na over2,5. Najwyższy próg jaki osiągnąłem to 10. Stawka początkowa to 0,08e i mnożona *2 na każdym kolejnym progu.
Mam jednak przygotowany arkusz Excela aby grać tam progresję na dokładny wynik, przy kursie 9,00 (na takim rozpisałem poziomy). Można to też oczywiście zastosować w realnych meczach.
Link: https://www.dropbox.com/s/7w0gfku2c5dmbcy/Progresja%20na%20dok%C5%82adny%20wynik%20-%20Virtual%20Football%20BetVictor.pdf
Dlaczego kursy na poziomie 9,00 ? Ostatnio gram na nie faworytów w zakładach 1X2 i testy się powiodły, więc gram na nie faworytów za real cash. Przekonałem się do wyższych kursów, jednak w pewnych granicach... bez kursów po 81 na wynik 4-0 dla nie faworyta. Zobaczę jak pójdzie i dam znać.
Pozdrawiam

cock 756

cock

Użytkownik
Ostatnio gram na nie faworytów w zakładach 1X2 i testy się powiodły
To nie baw się w progresję na CS... Wygrałeś, to zabieraj - twoje i już. A za to, co zostalo graj znowu, to co się powiodło.
Podstawowe pytanie: co chcesz osiągnąć tą progresją?
I drugie: ile zajmie czasu, a ile by zajęło layowanie faworyta?
przedstawiłeś cel:
chciałbym spróbować pograć tam progresją na dokładny wynik
IMO słaby argument, by ryzykować swoje.
Dalej:
Grałem już tam progresję na over2,5. Najwyższy próg jaki osiągnąłem to 10.
Wrogiem był 1, 2 albo 0 goli... I 10 próg...
Arkusz masz na 20 progów, ile wynikow może Cię powieźć?
Wniosek zostawiam Tobie.

Do góry Bottom