>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

progresja na AKO 1,60 ...

M 0

mariankon

Użytkownik
System jest prosty i wydaje się pewny. Jest to mutacja progresji na AKO powyżej 1,60. Gram nim w sumie od niedawna, ale widać wyraźny zysk w miarę szybko.

[shadow=cyan:487175c625]Stawkowanie[/shadow:487175c625] : Ja gram pierwszą stawkę 1 % budżetu, przy pudle ją zdwajam, przy trafieniu schodzę poziom niżej : 1% pudło, 2% pudło, 4% trafiony i gramy za 2% trafiony i gramy za 1% pudło gramy za 2% itd.

[shadow=cyan:487175c625]AKO[/shadow:487175c625] : System pozwala nam zaplanować stały dochód, grając AKO 1,5 mamy zwrot granej aktualnie stawki i poprzedniej więc grając każde 0,01 powyżej 1,5 daje to nam 1% zysku od obrotu, zakładając że gramy tylko i wyłącznie kursy 1,6 mamy dochód 10 % od obrotu.

[shadow=cyan:487175c625]Rozbijanie stawki[/shadow:487175c625] : Jest to takie trochę asekuranckie zabezpieczenie ale zdaje egzamin, chodzi o to gdy trafimy serię pudeł 1% - 2% - 4% - 8% to następna stawka nie jest 16% tylko rozbijamy to na dwa ciągi po 8%. Tylko trzeba uważać by nie popaść w za dużą ilość prowadzonych jednocześnie progresji.

Ja gram przeważnie dwu-drogówki strzeli/nie strzeli i under/over.
Co o tym sądzicie ?? jakie widzicie zagrożenia itp. ?? zapraszam do dyskusji.

pozdrawiam

koń

diegomaradona 0

diegomaradona

Użytkownik
podobny system do prezentowanego juz tu przez Elit Typera &quot;system smyka&quot; tylko ze smyka wydaje mi sie lepszy grajac na ako 1,6 no to 1 na 4 przecietny grac raczej zawsze trafi , i w przypadku niepowodzenia spokojnie mozna potrajac stawke. ja tak gram na hokeja kursy 1.6 - 2.0 i zaczynam od 2 zl w przypadku pudla 6 zl nastepne pudlo 18 itp , jeszcze 18 zl nie przekroczylem takze nie jest zle wystarczy sie troche znac na dyscyplinie ktora sie obstawia. moj budzet aktualnie wynosi troche ponad 200zl, w hokeju mam skutecznos jakies 50% ( typy podaje w dziale hokej) i kursy wlasnie od 1.6 do 2.1 tak ok.

K 0

karol36

Użytkownik
mam propozycje nie do odrzucenia dla grających na internecie progresje za spore pieniądze, prosze o kontakt gg 7305683 ps. nic nie chce wam sprzedać to poważna propozycja

M 0

mariankon

Użytkownik
system elit typera jest jak na mój charakter zbyt agresywny, zresztą tzrymając się kursu 1,6 to przykładowe stawki przy potrajaniu są 5 15 45 135 trafiasz przy 4 kroku to masz 216 zeta czyli 8% na czysto u mnie minimum przy tym samym obrocie jest 10 % na czysto, ktos może zarzucić że jest ryzyko w moim systemie popaść w niekończące się ciągi ale ja wiem :?: wszystko dopracowywuję jeszcze od wczoraj gram tak 2% 4% 8% i jak nie trafiam to nie gram za 16% tylko za 8% poprostu przechodzę na płaską stawkę jak zamknę 8% to wracam nie do zamkniętych 4% ... uważam że właśnie w tym systemie który zaprezentowałem można wyjść od wyższych stawek niż prz potrajaniu bo tu jednak kasa rośnie w oczach i nie ma szansy na wychamowanie jak człowieka dorwie czarna seria ...

somsiat ja z progresji na AKO 3,0 doszedłem do grania w systemie który pokazuję ....

pozdrawiam

somsiat 0

somsiat

Użytkownik
somsiat ja z progresji na AKO 3,0 doszedłem do grania w systemie który pokazuję ....
Ale to z tego wzgledu, ze poprostu miales juz wiekszy budzet czy poprostu progresja na kurs okolo 3.0 nie sprawdzala sie.
Ja zaczynam z budzetem 30zl i narazie po piuerwszej kolejce na ✅
a myslales moze nad progresja na np. troche wyzsze kursy okolo 4-5 wtedy
nawet jak bys zaczal od 2zl pozniej 4, 8 itp.
to mogloby przyniesc wieksze profity :]

Do góry Bottom