>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

Progresja na 2-3 gole w meczu jako double @ 3.80

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Rozpalony powodzeniami i zachętą z tego tematu Progresji z przerzutką http://forum.bukmacherskie.com/f18/progresja-z-przerzutka-by-edi8-83005-11.html#post3358587
pragnę spróbować swoich sił na grę double zdarzeń 2-3 gole w meczu.
Najmniejszy kurs na Bet365 za w/w zdarzenie to 1.95 co daje nam doubla 3.80, którego ja jestem w stanie pociągnąć przez 8 progów wg stawkowania przedstawionego w poniższej tabelce:

Oferta na zdarzenia 2-3 gole w Bet365 niestety nie jest za bogata więc jak test wyjdzie pozytywnie będę rozważał nad przeniesieniem się do Sportingbet (kurs 1.91, minimalna stawka to 0,50GBP ale za to prawie każde spotkanie ma dostepne 2-3 gole)
Rozpoczęcie testu
Progresja 1 - próg 1
Typ:
2 lub 3 gole KV Kortrijk v Cercle Brugge :-|
2 lub 3 gole Aston Villa v Newcastle ✅
Kurs: 4.00
Stawka: 0,11

Otrzymane punkty reputacji: +1
M 29

mariuszwyl

Użytkownik
Po bardzo szybkiej analizie kilku czołowych lig zauważyłem, że taki wynik pada w ok 40% meczów. W dubelku jednak trudniej będzie trafić. Osobiście mam złe doświadczenia z doublami. Możesz zwiększyć swoje szanse poprzez zwiększenie ilości progów. Taki kurs na to pozwala.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Tylko, że od progu 8 stawki zaczynają za mocno rosnąć. jeżeli do 8 poziomu nic nie trafię to zawinę ogon i pogodzę się z porażką. Maksymalna porażka jaką mogę ponieść to 3 GBP.
Co do tych 40%...
Policz jeszcze raz ten procent nie wliczając:
lig holenderskiej, greckiej, australijskiej, angielskiej championship i niżej
oraz meczów typu Real - Barca.
Tych staram się nie stawiać bo tam pada za dużo bramek (w greckiej za mało).

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Uznajmy pierwszą progresję za niebyłą - jeden mecz wszedł, a drugi został przełożony i szkoda czasu na czekanie.

Startujemy od nowa:

Progresja 1 - próg 1
Typy:
2 lub 3 gole Katar v Liban
2 lub 3 gole Bangu v Nova Iguacu
Kurs: 3.90

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Uznajmy pierwszą progresję za niebyłą - jeden mecz wszedł, a drugi został przełożony i szkoda czasu na czekanie.

Startujemy od nowa:

Progresja 1 - próg 1
Typy:
2 lub 3 gole Katar v Liban ⛔ 1:0
Kurs: 3.90
⛔ 0,11

Progresja 1 - próg 2
2 lub 3 gole Sao Jose - POA v Cruzeiro RS
Kurs: 4.00