>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

progresja La Liga umiarkowany fawortyt

A 0

arosbetos

Użytkownik
Zamierzam po raz pierwszy zagrać progresje. Na początek wybieram ligę hiszpańską gdyż tam nie pokrywają się mecze. Będę obstawiał kolejno zwycięstwo &quot;nie zdecydowanego faworyta&quot; o kursach w przedziale 1,75-2,3 . Wybieram kolejno tylko te mecze których jest ten kurs za zwycięstwo. VIII szczebli za realną kasę: 1 ; 2,5 ; 6,25 ; 16 ; 40 ; 80 ; 160 ; 320 . Oczywiście wchodzi meczyk zaczynam od I szczebla.
1. 11.01 g.20.30 -1 (1.9)
2 12.01 g.15.00 -1 (2.00)
3 12.01 g 17.00 - 1 (2.20)
4 odpuszczam brak kursu w tym przedziale itd
PS. Proszę o sugestie . przeglądałem niestety tylko pobieznie statystyki z kursami na podstawie boisko.info kilka róznych lig max dochodziło do 7 progu niby nie powinno być wtopy

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Nie ma różnicy czy mecze się pokrywają, gdyż każdy mecz jest od siebie niezależny. Progresja jak każda inna, grasz ją temu że zauważyłeś pewną prawidłowość i powtarzalność. Progresja = czarna seria. To takie moje realistyczne spojrzenie.
Optymistyczne jest takie że właśnie przejrzałem sobie ten sezon hiszpańskiej BBVA pod względem rezultatów i jeśli chodzi o ten sezon to takie granie dawałoby jak najbardziej zyski, i to całkiem fajne.
edit.
Zamierzasz grać tylko Ligę BBVA czy Secunda lub np. Puchar Króla także ?
Tutaj także pytanie do innych użytkowników: W jakich jeszcze ligach godziny meczów się nie pokrywają chętnie dokonam analizy większej ilości lig pod kątem progresji tego typu.

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
Nie pokrywają się w polskiej, ale trzeba poczekać do wiosny. Dość dobrze jest rozłożona niemiecka, bo od piątku do poniedziałku. Jak chcesz trochę egzotyki to indyjska i chyba pakistańska. No i jeszcze australijska

A 0

arosbetos

Użytkownik
Małe podsumowanie po 3 kolejkach. Obstawiłem 18 meczów zakończonych 12 progresji raz doszedłem do 3 progu. Ogólnie 12 trafionych 6 przegranych. Przypominam że obstawiam umiarkowanych faworytów w przedziale 1,8-2,35 ze strony boisko.info. progresja na stały zysk około 1,5zł więc zarobek niecałe 20zł. Wnioski uważam że taka progresja nieopłacalna za mały zarobek a trzeba pilnować meczów a w końcu kiedyś wejdzie się na wysoki próg i może być róznie.Lepiej płaską stawką - gdybym obstawiał po 100 zł -zarobek 650zł na czysto. Przeanalizowałem hisorie w tym sezonie byłbym po 21 kolejkach ogólnie 1 000zł do przodu (stawka 100zł). W poprzednim sezonie około 800zł , sezon 9/10 ponad 3 000 zł, sezon 9/10 ponad 2 000zł. Na innych ligach nie byłoby tak różowo można stracić!!!. Zaznaczam że sprawdzałem to bardzo pobieżnie. Jeśli ktoś ma ochotę może posprawdzać dokładnie rózne ligi. Z moich obserwacji jest róznie obecnie włoska niezły zarobek a poprzedni sezon byłby do tyłu. Być może też tak być z la ligą w przyszłości. Może coś się da wymyśleć sensownego jakąś zależność?

A 0

arosbetos

Użytkownik
Kolejne podsumowanie po kolejnych 4 kolejkach w la liga. gram płaską stawką po 100 zł. przypominam że typuje umiarkowanych faworytów w kursach buków przedmeczowych 1,8-2,35 ze strony boisko.info. w ostatnich 4 kolejkach wg tych kryterii dało się obstawić 15 meczy- 9 trafionych!!! Zysk 330zł !!! Na najbliższą kolejkę obstawione 5 meczy.
Z historii kilku lat że ten sposób w lidze hiszpańskiej daje stały i to niemały zysk od kilku do kilkunastu procent za rok dokładnie nie sprawdzałem. Zastanawia mnie czy jest jeszcze jakaś liga warta do obstawiania która od kilku lat daje co sezonowe zyski?

A 0

arosbetos

Użytkownik
To nie jest progresja!!!Progresją zagralem dla testu na początek i negatywną opinię wyrazilem. Gram płaska stawka na ligę która dawała stały zysk tym sposobem od kilku lat czas pokaże czy tak dalej będzie

Do góry Bottom