>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

progresja - który buk?

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Witam, jestem nowy na forum, ale przeglądam je, nie od dziś ????

Zamierzam zacząć grać progresją, [obecnie obstawiam jakieś tam różne zakłady na Bwin&#39;ie], ale przeglądajac forum zrozumiałem, że firmy bukmacherskie często zasłaniają się regulaminem i trzymają rękę na pulsie, gdy ktoś w podejrzany sposób zacznie kosić niezłe sumki pieniędzy.

Stąd moje pytanie, bo wielu z was ma jakieś doświadczenia; którego bukmachera wybrać, by grać wyżej wspomnianym przeze mnie sposobem? A może co, np. drugą albo trzecią kolejkę [dajmny na to remis drużyny &quot;Y&quot;] obstawiać u innego buka, żeby było bezpieczniej?

Którego buka wybrać, żeby nie anulował mi zakładu, kiedy w stawce będę miał kilkaset złotych, a progresja dojdzie do np. 128 j. ?

-dzięki za odpowiedzi!

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Każdy bukmacher się bardzo ucieszy z wyboru Twojej strategi i na pewno w dłuższym okresie czasu będzie miał z Ciebie same profity. Zostaw progresje bo będziesz bankrutem.

nasty 12

nasty

Użytkownik
Najlepiej taki z najwyzszymi kursami tj najmniejsza prowizja, ogolnie to odradzam progresja - jest ona albo dla bardzo doswiadczonych albo dla slabych typerow. Dobry typer zarobi na swoich typach/typeczkach bez uciekania do progresji.

detmold 6

detmold

Użytkownik
Dobry typer, który gra progresją to:
Po pierwsze - nie gra u buka tylko w betfair ze względu na wyższe kursy ale przede wszystkim politykę firmy, która sprzyja zwycięzcom
Po drugie - gra kapitałem powyżej 10K
Po trzecie - nie gra na jedną drużynę bo to nic nie daje
Po czwarte - różnicuje kursy i stawki, progresją gra się tylko przez pierwszych kilka poziomów (zależnie od wkładu) dalej grasz ciągiem, a jeszcze dalej obniżasz kurs poniżej opłacalności i ryzyko.
Szansa na przegraną przy zachowaniu wszystkich czynników poniżej 1%

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
dzięki za odpowiedzi. gram już dosyć długo, natomiast nie czerpię z tego stałych profitów... chyba, ze juz mam za niski stan budżetowy u buka, wtedy mobilizuje się ????

-koledzy radek i ester napisali bardzo tajemniczo, wezmę te rady do siebie i lepiej bardziej zagłębię się w ten system, grając i studiując ten system &#39;na sucho&#39; ????

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Dzięki chłopaki, że mnie trochę ostudziliście. Brutalnie zrobiliście to, ale jednak zrozumiałem o co wam chodzi, bo zobaczyłem w sobie człowieka, który na &#39;hurra, będzie z progresji kasa&#39; zacząłby obstawiać remisy bez dokładnie opracowanego planu. Oby takich ludzi było tylko coraz więcej, którzy zastanowią się, pójdą po rozum do głowy, że to nie jest wcale takie proste jak się wydaje, zanim wtopią cały swój wkład.
Ja w pierwszym poście chciałem dowiedzieć się ogólnie, który buk po prostu nie poleciałby ze mną w h... kiedy przy zaawansowanym stopniu progresji, gdzie w grę wchodziłby duże pieniądze [tak wiele się naczytałem o przekrętach buków].
.pozdrawiam.

Do góry Bottom