>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Progresja "krótka" :Kosz lub siatka

M 2

marines27

Użytkownik
Jestem nowy.
Od razu pytanie: Co myślicie o poniższym?

Grałem progresją w koszykówce na parzystą liczbę pkt. w kwarcie. Ustaliłem 8 progów ale nigdy nie doszedłem do więcej niż 4 próg.

aha, nie jestem idiotą i nie gram stawek 1x, 2x, 4x, 8x, 16x, itd.
Ustalam stawki tak by można było zyskać mniej na wyższym progu, a więcej na niższym.

Druga opcja- w siatce- zakład, że w secie nie będzie równowagi. Ustaliłem 3 progi. W tej opcji potrzeba dużych nakładów finans. aby osiągnąć zysk.

Moja idea dot. progresji!!!
Ten sposób gry jest idealny dla osób z funduszami. Czemu by nie zrobić progresji grupowej tzn. wkład pieniężny kilku osób i podział zysku w zależności od wielkości wkładu. hmm?

D 77

dalik

Użytkownik
Moja idea dot. progresji!!!
Ten sposób gry jest idealny dla osób z funduszami. Czemu by nie zrobić progresji grupowej tzn. wkład pieniężny kilku osób i podział zysku w zależności od wielkości wkładu. hmm?
Limity

cock 756

cock

Użytkownik
Witamy.
Grałem progresją w koszykówce na parzystą liczbę pkt. w kwarcie.
Fajne, bo szybkie... Szkoda, że nie za więcej niż 1,87...
Ustaliłem 8 progów ale nigdy nie doszedłem do więcej niż 4 próg.
Do czasu... To może inaczej, ile razy z rzędu udało się zamknąć grę na pierwszym etapie?
Druga opcja- w siatce- zakład, że w secie nie będzie równowagi. Ustaliłem 3 progi. W tej opcji potrzeba dużych nakładów finans. aby osiągnąć zysk.
Bezsens - niski próg... Takich kursów nie gra się w progresji... Ryzykowana kwota nijak jest warta potencjalnej wygranej.
Ten sposób gry jest idealny dla osób z funduszami.
Zaryzykuję stwierdzenie, że niekoniecznie, choć sam myślałem do pewnego czasu podobnie. Nie nosi się wszystkich jaj w jednym koszyku. Zamiast grać wyższy próg x2, wolę zagrać/otworzyć dwie kolejne progresje...
Czemu by nie zrobić progresji grupowej tzn. wkład pieniężny kilku osób i podział zysku w zależności od wielkości wkładu. hmm?
I byłbyś skarbnikiem, i inni inaczej by widzieli kolejny próg, i po co znowu jakieś grupy wzajemnego wsparcia... Twoje pieniądze, twoja decyzja, cudze to cudza.

K 14

kempmarek

Użytkownik
Grałem progresją w koszykówce na parzystą liczbę pkt. w kwarcie. Ustaliłem 8 progów ale nigdy nie doszedłem do więcej niż 4 próg.
czyli jak ci tak dobrze szlo to powinienes miec juz super zyski
po co wiec szukasz ludzi do zrzutki??
ps
jakos dziwnie to wyglada
znika jeden temat w ktorym ktos chcial sprzedac swoj system
a teraz wchodzi ktos nowy i proponuje zrzute

Do góry Bottom