>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Progresja "Jedno przełamanie" w tenisie

O 34

owcuu

Użytkownik
(po przemysleniu tego tekstu napisze tutaj na wstępie, że to PROGRESJA DLA UBOGICH ???? )
Witajcie
Doświadczenie to jednak słowo-klucz w temacie, który wszyscy tutaj zbłębiamy, czyli bukmacherce. Mi moje lata dały odpowiedź na ważne pytanie: jak wygrywać. Stwierdziłem ostatnio, że żeby wygrywać wielkie pieniądze na np, nożnej, trzeba miec niesamowity fart (takie czasy nastały, pojęcie &quot;bity faworyt&quot; wymiera), dużo wkładu i cierpliwości.
W progresji wyglada to inaczej, ale co ja Wam będę tłumaczył: sami wiecie. Dodam tylko, że nie jestem napaleńcem, który odkrył ta metode i twierdzi, że teraz zacznie &quot;golić buków&quot;. Znam ją od dawna, ale wiem, ze jej podstawowym wymogiem jest porządny bank, którego ja raczej nie mam (myśle tutaj o MINIMUM kwocie 1,5 tys, którą trzeba z góry spisać na straty, bo kto wie).

Szukałem więc sposobu progresji, który pozwoli mi zmniejszyć stawkę (a raczej jej poziom wzrostu), aby móc spróbować z mniejszą kwotą.
Myślałem nad &quot;wygraną przegrywającego&quot; w piłce (kurs srednio od 8-11), tie breaku w damskim tenisie (niby nie wynalazek, ale dopiero jak ktoś sprawdzi np liczbę tie breaków w całego turnieju, nawet wielkiego szlema to zobaczy, ze ich tak duzo nie ma), ale chyba najrozsądniej wygląda wygrana faworytki jednym przełamaniem, gdzie trzeba podkreślić, ze mówię o 6-4, nie 6-3.

Troche faktów: spróbowałem z pełną powagą tych dwóch systemów w formie docowej, bez gotówki, ale starałem się zachować ową powagę i koncentrację, żeby wynik był wiarygodny.

Progresję w tie breakiem dla faworytki zamknałem na 12stym poziomie (wiem, że to duuzo, ale pamietajcie, ze stawkowanie nie było tak wymagające aby osiągnąc zysk, bo kurs na taki zaklad oscyluje w granicy minimum 11, max 13,5.
Oto owy mecz, wyjęty z doca.
12. Samanta Stosur - Ana Ivanovic 7-6| 13.00
Progresję z wynikiem 6-4 zamknałem za 9 podejściem (też troche późno)
Maria Sharapova - Anastasia Pavlyuchenkova 6-4 | 6

I najpierw zadam pytanie: czy ktoś już grał kiedyś coś podobnego?
Następną &quot;próbę&quot; tego systemu chciałbym przeprowadzić tutaj, wiec zobaczymy. Póki co nic się nie dzieje w żeńskiej częsci tenisa.
P.S. To są dokładnie wyniki pierwszego seta.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Przyjmijmy, że mamy mecz
1.25 - 3.50
I Ty na początku meczu typujesz, że ten z kursem 1.25 wygra 7:6 pierwszego seta?

O 34

owcuu

Użytkownik
No cóż, tak. Lepsza metodą jest raczej wynik 6-4, ale patrząc po dzisiejszych spotkaniach po dwoch zakonczonych meczach mieliśmy 2 tie breaki w pierwszym secie, z czego jeden padł łupem faworyta (nie na papierze, bo Mona Barthel nim była, ale ona gra pioch), czyli paradoksalnie dziś nie 6-4 (soft wersja), a tie breaki są w przewadze.
Jutro coś tutaj wrzucę i bedziemy sprawdząc tą metode.

O 34

owcuu

Użytkownik
W sumie to czemu nie dziś.
Nie zakładam budżetu, póki co bawimy się witrualnie, ale oszczędnie.
(stawkowanie rozpiszę potem, nie chce teraz na szybko zrobić progresji, która z czasem nie daje zysku, ale myślę, ze stawka 2j, która z kazdym spotkaniem będzie wzrastać o 2j powinna być ok.)
Start:
1. Petra Cetkovska - Sloane Stephens
DW: 4-6
Kurs: 6
Stawka: 2j

O 34

owcuu

Użytkownik
Stephens 5-7, ciekawie, ciekawie.
Zrobiłem przegląd spotkań na jutro, Doha daje spore możliwości. Przyznam się Wam, ze czasem lepiej byłoby wybierać &quot;w ciemno&quot;, niż stawiać na wyselekcjonowane typy, no ale spokojnie: zobaczymy. Przecież to wcale nie musi się udać.

2. Stefanie Vogele - Alize Cornet
Kurs: 6,5
Stawka: 4j

3. Eugenie Bouchard - Bethanie Mattek-Sands
DW: 6-4
Stawka: 6j

4. Ana Ivanovic - Daniela Hantuchova
DW: 6-4
Stawka: 8jj

5. Marina Erakovic - Samantha Stosur
Stawka: 10j

I trzy słowa: dam sobie głowę uciąć, że jedna z wytypowanych faworytek seta zawiedzie, bądź co bądź to kobiecy tenis. Ana jest troszkę jak Hulk, potencjał straszny w niej siedzi, ale lubi sobie czasem pokpić sprawę, dlatego 6-4 brzmi rozsądnie, ale równie dobrze może paść wynik 6-2. Podobnie ze Stosur. Czas pokaże.
Aaa, coś bardzo istotnego: podałem 4 spotkania, ale logicznym jest, że są one rozłożone w czasie. Jeśli wpadnie wynik z podejścia drugiego, trzecie zaczynam od nowa lub w ogole się wycofuje.

O 34

owcuu

Użytkownik
5. Marina Erakovic - Samantha Stosur
6-4 Stosur w pierwszym secie-trafiony.
Szybkie podsumowanie:
Typów: 5
Stawka: 30j
Wygrana: 60j
Zysk:30j
Lecimy dalej z zabawą (trochę na szybko, bo mi się oczy zamykają)
1. Na Li - Magdalena Rybarikova 6-4 | 6.00
2. Karolina Pliskova - Angelique Kerber 4-6| 6.00
3. Ana Ivanovic - Klara Zakopalova 6-4| 6.00
4. Karin Knapp - Jelena Jankovic 4-6 | 6.00
5. Simona Halep - Kaia Kanepi 6-4 | 6.00
Czasowo jest chyba ok, ale przyznam, że gdzie zerkne to są inne godziny rozpoczęcia poszczególnych spotkań, sam nie wiem gdzie jest poprawny plan gier podany.
Btw, dużo łatwiej byłoby ustalić prawdopodobiestwo wyniku 6-4 grając live, wiadomo: jedno przełamanie to wynik koncowy seta 6-4 ale również 6-3, istotne jest kto serwuje pierwszy, no ale tutaj nie ma czasu na takie zabawy. (tutaj-forum)

O 34

owcuu

Użytkownik
1. Na Li - Magdalena Rybarikova 6-4 | 6.00
2. Karolina Pliskova - Angelique Kerber 4-6| 6.00
3. Ana Ivanovic - Klara Zakopalova 6-4| 6.00
4. Karin Knapp - Jelena Jankovic 4-6 | 6.00
5. Simona Halep - Kaia Kanepi 6-4 | 6.00
Podsumowanie podejścia 2#
Mecz trafiony: 3#
Stawka: 12j
Wygrana: 36j
Zysk: 24j
Razem: + 54j
Podsumowanie podejścia 3#
Mecz trafony: 2#
Stawka: 6j
Wygrana: 24j
Zysk: 18j
Razem: + 72j
Troszkę póki co ta cała zabawa daje nam mylne pojęcie, że to tak łatwo i przyjemnie się trafia. Muszę zdecydowanie zmienić stawkowanie i ustalić bank, aby ta zabawa miała ręce i nogi, bo na ten moment wskaźnik wzrostu stawki ustawiony na 2 daje radę, ale w dalszym graniu mogłby ograniczać zysk.
Potem rozpiszę wzór stawkowania.
Zachęcam do jakiegoś komentowania, chętnie coś poczytam, oprócz swojego bełkotu ????

O 34

owcuu

Użytkownik
Tak jak mówiłem zmnieniam stawkowanie. Poprzednie po około 14stym kroku przestałoby przynosić zyski. Trzeba się liczyć, ze 14sty krok nadejdzie i trzeba miec wtedy wciąż solidny bank.
Nie mam ochoty pisać stawki przy każdym typie, więc wypiszę je tutaj.
2j &gt;2,6j &gt; 3,4j &gt; 4,42j &gt; 5,75j &gt;7,47j &gt; 9,71j &gt;12,62j &gt; 16,41j &gt; 21,33j &gt; 27,33j &gt;36j.
Dwanaście progów, póki co myśle, że wystarczy.
Jutro bawimy się podczas spotkań:
1. Petra Kvitova - Lucie Safarova 6-4 | 6.00
2. Klara Zakopalova - Angelique Kerber 4-6 | 6.00
3. Simona Halep - Annika Beck 6-4 | 6.00

Mecz Kvitovej pokrywa się czasowo z meczem Errani, który też chętnie bym dołozył, no ale nie można być jedną d*pą na dwóch weselach grając progi progresji.
Btw, tak dla ścisłości: &quot;progres&quot; każdej stawki względem poprzedniej to 30%. Przy kursach 6-6,5 to spokojnie wystarczy, ma się wtedy większy margines błędu w razie słynnej, przerażającej, chadzającej z kosą &quot;czarnej passy&quot;.

O 34

owcuu

Użytkownik
Zanim podsumuje zrobię coś o czym zapomnialem wczoraj, czyli ustalimy bank.
Wyżej rozpisałem 12 progów, których łączna suma to 149j, wiec uznajmy, ze bank to 150j (czyli 13sty próg konczy zabawę).
1. Petra Kvitova - Lucie Safarova 6-4 | 6.00
2. Klara Zakopalova - Angelique Kerber 4-6 | 6.00
3. Simona Halep - Annika Beck 6-4 | 6.00

Powiem Wam, że w tym szaleństwie jest metoda. Mam tutaj na mysli granie &quot;liczbowe&quot;, nie jakieś tam głębokie przemyślenia, zabawa w typowanie taśm itp, gdyż grałem sobie owe trafione spotkanie dla zabawy live trafiając wynik i wygrane gemów, na 10 gemów trafiłem dwa. Parodia, pełno przełamań.

Wygrana przy progu 3#
Stawki: 2j + 2,6j + 3,4j = 8j
Wygrana: 3,4j * 6 = 20,4j
Zysk: 12,4 j
Bank: +164j
(nie liczę poprzednich wygranych, bo po zmianie stawkowania na poprawnę to była by hipokryzja).

O 34

owcuu

Użytkownik
1. Petra Cetkovska - Angelique Kerber 4-6 | 6.00
2. Petra Kvitova - Jelena Jankovic 4-6 | 6.50
3. Simona Halep - Sara Errani 6-4 | 6.00

Do góry Bottom