jacksparrrow
Użytkownik
Chciałbym się dowiedzieć co myślą inni forumowicze o moim systemie. Gdzie są wady których ja nie dostrzegam tego systemu i czy szanse na stałe wygrane są duże czy może ja widzę to co chciałbym widzieć.
Doświadczenie w typowaniu mam 5 letnie, od niedawna jestem też na tym forum i podaję kupony, typy itd.
Moja skuteczność ~~
Kursy Skuteczność
1,30- 1,50 80%
1.50- 2,00 60%
>2,0 30%
Mniej więcej tak to wygląda ;/ także świetnym typerem nie jestem
Typując zauważyłem pewną prawidłowość grając kursy od 1.30 do 2.0 rzadko zdarza mi się seria np. 3 spotkań przegranych z rzędu. Najgorsza seria to 4 niecelne typy z rzędu czyli nigdy 5 razy z rzędu nie przegrałem. Nawet przeglądając kupony doświadczonych graczy nie zdarzają się serie powyżej 5 przegranych z rzędu. Więc można do zwykłych zakładów zastosować progresję. Nie chce mi się pisać jak to wygląda więc wkleję stare kupony.
No właśnie tam źle dobrałem stawkę bo później zwiększyłem wygraną z 1 kuponu do 150,- (ze 100,-) ale właśnie to było na zapałki rzeby to przećwiczyć
Nauczyłem się już żeby w tym systemie nie grać typów na rożne faule czy czasami overy undery gdy nie jesteśmy pewni bo to jest loteria a raczej 1x2 pewne overy undery bts dnb
Jeżeli opisałem to niejasno to piszcie czego nie zrozumieliście postaram się sprostować ????
Interesują mnie obiektywne opinie na temat tego systemu
Doświadczenie w typowaniu mam 5 letnie, od niedawna jestem też na tym forum i podaję kupony, typy itd.
Moja skuteczność ~~
Kursy Skuteczność
1,30- 1,50 80%
1.50- 2,00 60%
>2,0 30%
Mniej więcej tak to wygląda ;/ także świetnym typerem nie jestem
Typując zauważyłem pewną prawidłowość grając kursy od 1.30 do 2.0 rzadko zdarza mi się seria np. 3 spotkań przegranych z rzędu. Najgorsza seria to 4 niecelne typy z rzędu czyli nigdy 5 razy z rzędu nie przegrałem. Nawet przeglądając kupony doświadczonych graczy nie zdarzają się serie powyżej 5 przegranych z rzędu. Więc można do zwykłych zakładów zastosować progresję. Nie chce mi się pisać jak to wygląda więc wkleję stare kupony.
# KUPON 8 LVL progresji 1 Atletico Madrid - Real Madrid - 1 - 2.10 Expekt Stawka: 100,- EW: 210,- Emocje w derbach Madrytu gwarantowane, Real osłabiony, Atletico mocne u siebie, przed Realem mecz z BVB w LM, poza tym polecam grac na kartki, np pepe bo ramos nie zagra, poza tym 4.5 kartki powinni dzisiaj pokryć w Madrycie
# KUPON 19 LVL progresji 2 Mallorca - Levante - over 2.5 - 1.95 Expekt Stawka: 320,- EW: 624,-
# KUPON 10 LVL progresji 3 Espanyol - Granada - 1 - 1.90 Expekt Stawka: 500,- EW: 950,-
I w tym 4 poziomie progresji weszło to jest tylko przykład# KUPON 11 LVL progresji 4 Malaga- Getafe - gosp. over 1.5 - 1.75 Expekt Stawka: 1200,- EW: 2100,-
No właśnie tam źle dobrałem stawkę bo później zwiększyłem wygraną z 1 kuponu do 150,- (ze 100,-) ale właśnie to było na zapałki rzeby to przećwiczyć
Nauczyłem się już żeby w tym systemie nie grać typów na rożne faule czy czasami overy undery gdy nie jesteśmy pewni bo to jest loteria a raczej 1x2 pewne overy undery bts dnb
Jeżeli opisałem to niejasno to piszcie czego nie zrozumieliście postaram się sprostować ????
Interesują mnie obiektywne opinie na temat tego systemu