>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PROGRESJA JAK SIĘ CHCE ?

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Chciałbym się dowiedzieć co myślą inni forumowicze o moim systemie. Gdzie są wady których ja nie dostrzegam tego systemu i czy szanse na stałe wygrane są duże czy może ja widzę to co chciałbym widzieć.
Doświadczenie w typowaniu mam 5 letnie, od niedawna jestem też na tym forum i podaję kupony, typy itd.
Moja skuteczność ~~
Kursy Skuteczność
1,30- 1,50 80%
1.50- 2,00 60%
&gt;2,0 30%

Mniej więcej tak to wygląda ;/ także świetnym typerem nie jestem
Typując zauważyłem pewną prawidłowość grając kursy od 1.30 do 2.0 rzadko zdarza mi się seria np. 3 spotkań przegranych z rzędu. Najgorsza seria to 4 niecelne typy z rzędu czyli nigdy 5 razy z rzędu nie przegrałem. Nawet przeglądając kupony doświadczonych graczy nie zdarzają się serie powyżej 5 przegranych z rzędu. Więc można do zwykłych zakładów zastosować progresję. Nie chce mi się pisać jak to wygląda więc wkleję stare kupony.
# KUPON 8 LVL progresji 1 Atletico Madrid - Real Madrid - 1 - 2.10 Expekt Stawka: 100,- EW: 210,- Emocje w derbach Madrytu gwarantowane, Real osłabiony, Atletico mocne u siebie, przed Realem mecz z BVB w LM, poza tym polecam grac na kartki, np pepe bo ramos nie zagra, poza tym 4.5 kartki powinni dzisiaj pokryć w Madrycie
# KUPON 19 LVL progresji 2 Mallorca - Levante - over 2.5 - 1.95 Expekt Stawka: 320,- EW: 624,-
# KUPON 10 LVL progresji 3 Espanyol - Granada - 1 - 1.90 Expekt Stawka: 500,- EW: 950,-
# KUPON 11 LVL progresji 4 Malaga- Getafe - gosp. over 1.5 - 1.75 Expekt Stawka: 1200,- EW: 2100,-
I w tym 4 poziomie progresji weszło to jest tylko przykład
No właśnie tam źle dobrałem stawkę bo później zwiększyłem wygraną z 1 kuponu do 150,- (ze 100,-) ale właśnie to było na zapałki rzeby to przećwiczyć
Nauczyłem się już żeby w tym systemie nie grać typów na rożne faule czy czasami overy undery gdy nie jesteśmy pewni bo to jest loteria a raczej 1x2 pewne overy undery bts dnb
Jeżeli opisałem to niejasno to piszcie czego nie zrozumieliście postaram się sprostować ????
Interesują mnie obiektywne opinie na temat tego systemu

Otrzymane punkty reputacji: +2
N 5

nubiru

Użytkownik
W mojej ocenie widzisz to co chciałbyś widzieć. Grając progresją 4 poziomową o stałym zysku przy kursie 2,0 zyskujesz ok 7 %. Nie wiem czy odważyłbyś się wyciągnąć z portfela 1200 zł wiedząc że stoisz przed ostatnią szansą trafienia z zyskiem - zaokrąglając 100 zł. Prędzej czy później trafisz na &quot;czarną dziurę&quot;.
założmy że będziesz trafiał w takim układzie
1 0 0 1 1 0 0 1 0 1 1 0 1 0 0 0 1 1 0 1 0 1 0 0 1 0 1 0 1 0 0 1
zastanów się czy nie warto rozpoczynać grę po 2 nieudanych próbach.

cock 756

cock

Użytkownik
Chciałbym się dowiedzieć co myślą inni forumowicze o moim systemie. Gdzie są wady których ja nie dostrzegam tego systemu i czy szanse na stałe wygrane są duże czy może ja widzę to co chciałbym widzieć.
Progresja... Skuteczność opisujesz dla niskich kursów, przykłady z tych wyższych... Wady? Zasoby tajemnica, kurs tajemnica, cel tajemnica, założenia tajemnica. W tym co napisałeś nie widzę ani wad, ani zalet. Właściwie to są same wady - bo nic nie precyzujesz. Teoretycznie najlepiej trafiać na wyższym stopniu. ;)
Jest temat o progresji, poczytaj od a do z może sam sobie odpowiesz.

A 226

adiqq

Użytkownik
kiedyś czytałem, że w jakimś kasynie w austrii 27 razy pod rząd wypadło czarne w ruletce...prędzej czy później wpadniesz w &quot;dziurę&quot; i to jest największa wada...
popraw skutecznośc typowania i będzie dobrze....bo 30% dla k&gt;2 to jakieś nieporozumienie...

Do góry Bottom