>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Progresja a blokowanie wypłaty

nikkol 277

nikkol

Forum VIP
Witam!
Obstawiam już (no dobra, bawię się ????) trochę.
Jak niektórzy, nie byłem przekonany do progresji (mówię o stawkowej na remisy, piłka kopana). Teraz jednak chciałbym spróbować. Mam więc pytanie - czy buki blokują granie progresją? Chodzi mi głównie o Unibet i BAH.
PS. Proszę hejterów o brak postów w stylu &quot;daj sobie spokój&quot; :]

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Grałem kilka razy progresje na Bwin, było wszystko git. Na Unibecie raz na remis NHL i nie zblokowali. ????
Apropo, skad takie pytanie, słyszałeś z jakiegoś WIARYGODNEGO źródła że blokują konta? (bo chyba o to ci chodzi, jak dobrze rozumiem)

nikkol 277

nikkol

Forum VIP
Coś niecoś czytałem, ale chyba dosyć dawno, nie jestem w stanie podać gdzie. Może ktoś się wypowie kto miał problemy.
Dzięki, pozdro.

S 0

srw

Użytkownik
Grałem progresją w Bwin, Expekt, Bet at Home. Nigdzie nie mialem żadnych problemów. Podejrzewam, że progresja jest zakazana tylko jeśli grasz za bardzo wysokie stawki i wychodzisz na spory plus, czyli jest to normalny limit, dla tych którzy za dużo wygrywają.
O tym, że blokowana jest sama progresja, nigdy nie słyszałem.

dukat 7

dukat

Użytkownik
Buk nie zablokuje gry progresją, bo to dla niego czysty zarobek. Prędzej czy później przegrasz grając progresją to pewne jak to że Ziemia kręci się wokół własnej osi ????

Do góry Bottom