>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Progresja 9poziomów kurs 3

1 12

19stalowiak79

Użytkownik
Zaczynałem w TotoLotku na kuponach 13-sto spotkaniowych.
Potem były pierwsze kroki w STS’ie, aż w końcu nastała era internetowego bukmachera.
Doskonale znam smak porażki, ale nie obcy jest mi też zapach pieniędzy ugranych na bukmacherce.
Chcę pokazać w jaki sposób można pokonać bukmachera i zarobić przy okazji trochę grosza.
Wszystkie podane typy grane będą realnymi stawkami jakie będę przy każdym z nich podawał.
Mam nadzieję, że każdy, kto odwiedzi mój temat skorzysta na tym
i zarobi,ale pamiętajcie:każdy kto zechce skorzystać z typów robi to na swoją odpowiedzialność.
Jeśli ktoś będzie miał jakiekolwiek uwagi, zapraszam na priv.
A więc możemy zaczynać walkę z bukmacherami ”bestiami&quot;-firmami świadczącymi usługi dozwolone od osiemnastu lat.

NIECH BUKI PŁAC[Z]Ą

Gra będzie opierała się na progresji 9 poziomowej i kursie 3,0.
Ale często kursy będą niższe i będę stosował łączone gry/ale to będzie można zauważyć /.
Poziom1-stawka:1,34%
2-2%
3-3%
4-4,51%
5-6,76%
6-10,14%
7-15,21%
8-22,82%
9-34,22%

Otrzymane punkty reputacji: +2
K 14

kempmarek

Użytkownik
wtopiles 2 pierwsze progresje gdzie podany jest stan konta 210
dajesz nastepne i nadal masz stan konta 210 - ciekawa matematyka

1 12

19stalowiak79

Użytkownik
Kolego Kempmarek to prawda że wtopiłem 1 poziom,ale z racji takiej iż gram w kilku bukach tą progresją i łatwo o pomyłkę w stawkach dlatego w przypadku wtopy nie odejmuje w zapisie tej kwoty , kwota bedzie ulegać zmianie tylko przy zmianach gry z 1 na 2 z 2 na 3 itd.

1 12

19stalowiak79

Użytkownik
Progresja nr 1
Stan konta:218,3
Gra2 Poziom1
Sandhausen-TSV 1860 Monachium
Typ:1
Kurs:3,2
Stawka:3
Gospodarze bronią sie przed spadkiem, i dzisiaj zmotywowani po ostatnim wyjazdowym zwycięstwie nad drużyną trenowaną przez Franka Smudę Regensburg powalczą o zwycięstwo przed własną publicznością.

1 12

19stalowiak79

Użytkownik
Panowie mam prośbę: czy możecie mi doradzić w tej progresji jak w tej progresji 9 poziomowej rozbić stawki procentowe aby największy zysk był w początkowych etapach a juz pózniejsze były mniejsze z opcja nawet że poziom 8 i 9 to zwrot stawki.

Do góry Bottom