1
12
19stalowiak79
Użytkownik
Zaczynałem w TotoLotku na kuponach 13-sto spotkaniowych.
Potem były pierwsze kroki w STS’ie, aż w końcu nastała era internetowego bukmachera.
Doskonale znam smak porażki, ale nie obcy jest mi też zapach pieniędzy ugranych na bukmacherce.
Chcę pokazać w jaki sposób można pokonać bukmachera i zarobić przy okazji trochę grosza.
Wszystkie podane typy grane będą realnymi stawkami jakie będę przy każdym z nich podawał.
Mam nadzieję, że każdy, kto odwiedzi mój temat skorzysta na tym
i zarobi,ale pamiętajcie:każdy kto zechce skorzystać z typów robi to na swoją odpowiedzialność.
Jeśli ktoś będzie miał jakiekolwiek uwagi, zapraszam na priv.
A więc możemy zaczynać walkę z bukmacherami ”bestiami"-firmami świadczącymi usługi dozwolone od osiemnastu lat.
NIECH BUKI PŁAC[Z]Ą
Gra będzie opierała się na progresji 9 poziomowej i kursie 3,0.
Ale często kursy będą niższe i będę stosował łączone gry/ale to będzie można zauważyć /.
Poziom1-stawka:1,34%
2-2%
3-3%
4-4,51%
5-6,76%
6-10,14%
7-15,21%
8-22,82%
9-34,22%
Potem były pierwsze kroki w STS’ie, aż w końcu nastała era internetowego bukmachera.
Doskonale znam smak porażki, ale nie obcy jest mi też zapach pieniędzy ugranych na bukmacherce.
Chcę pokazać w jaki sposób można pokonać bukmachera i zarobić przy okazji trochę grosza.
Wszystkie podane typy grane będą realnymi stawkami jakie będę przy każdym z nich podawał.
Mam nadzieję, że każdy, kto odwiedzi mój temat skorzysta na tym
i zarobi,ale pamiętajcie:każdy kto zechce skorzystać z typów robi to na swoją odpowiedzialność.
Jeśli ktoś będzie miał jakiekolwiek uwagi, zapraszam na priv.
A więc możemy zaczynać walkę z bukmacherami ”bestiami"-firmami świadczącymi usługi dozwolone od osiemnastu lat.
NIECH BUKI PŁAC[Z]Ą
Gra będzie opierała się na progresji 9 poziomowej i kursie 3,0.
Ale często kursy będą niższe i będę stosował łączone gry/ale to będzie można zauważyć /.
Poziom1-stawka:1,34%
2-2%
3-3%
4-4,51%
5-6,76%
6-10,14%
7-15,21%
8-22,82%
9-34,22%