>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Progresja : 5 remisów za 5 zł

Status
Zamknięty.
C 0

chropowaty

Użytkownik
Ja tak sobie pomyślałem po remisie Lyonu że nie opłaca się tracić kasy i to dużej na tak zwane : prawie pewne mecze .
Co myślicie o tym aby o wekkend puszczać sobie kupon który się składa z 5 meczów z typem remis za 5 zł na EW : 1200 - 1500 zł . Myślicie że ma to szanse w którymś tygodniu z rzędu się udać ?

bludek 367

bludek

Użytkownik
Zerknij sobie w historie spotkań. To, że Lyon zremisował nie znaczy, że trafisz 5 na 5 takich remisów. 5 poprawnych remisów po kursie 5 w AKO, bez rozpisu graniczy z cudem.

Fakt, że kursy na faworytów gdy grają na wyjeździe są mocno zaniżone (np. Lyon na wyjeździe często gra słabo i dzisiaj to potwierdził), ale nie znaczy, że w takich meczach dominują remisy.

Zresztą spróbuj swoich sił na sucho. Jeśli będziesz trafiał 3, 4 na 5 to już możesz próbować grać takie mecze systemowo, ale to wcale nie jest łatwe. Po prostu większą uwagę zwraca się na niepowodzenia faworytów, a tym czasem ich wcale nie jest aż tak dużo.

golkeepersuczi 52

golkeepersuczi

Użytkownik
Witam . Ja po przegranych 150 zł od 22.10.2010 - grałem na faworytów : Barca - Kopenhaga , Murcia - Real , Arles - Lyon ITD . Postanowiłem nie tracić już kasy w taki sposób . Postanowiłem wybrać sobie stałe stawko wanie i zbliżone kursy . Kursy na każdy kupon będą wynosić mniej więcej : 2,7 2,7 3,1 3,1 3,2 . Stawka będzie wynosić 5 zł . Przeważnie będę grał 2-3 kupony na weekend . Wygrana od 1000 zł do 1150 zł będzie się wahać .
⛔Kupon 1 &lt; na sucho &gt; ⛔
Fulham - A.Villa X ✅1:1✅
Birmingham - West Ham X ✅2:2✅
San Sebastian - Santander X ⛔1:0⛔
Duel : Inter - Trnava 2 ✅1:4✅
Duel : M.United - Celtic 2 ✅1:9✅

⛔Kupon 2 &lt; na sucho &gt; ⛔
Blackpool - Everton X ✅2:2✅
Espaniol - Malaga X ⛔1:0⛔
Hamburger - Hoffenfaim X ⛔2:1⛔
Rosja - Polska 2 ⛔3:0⛔
Serbia - Chiny 2 ✅3:1✅
Kom : Pierwszy kupon wręcz idealny . Pierwszy kupon i od razu 4 trafione . Przypomnę że w ,, Duel &#39;&#39; chodzi o to która drużyna strzeli więcej goli .

golkeepersuczi 52

golkeepersuczi

Użytkownik
⛔Kupon 3 &lt; na sucho &gt; ⛔

PSG - Marsyllia X ⛔2:1⛔
Lille - Brest X ⛔3:1⛔
Getafe - Barca X ⛔1:3 ⛔
Duel : Olomouc - Juve 1 ✅5:3✅
Duel : Brno - City 1 ⛔0:2⛔

⛔Kupon 4 &lt; na sucho &gt; ⛔

Porto - Benfica X ⛔5:0⛔
Palermo - Genua X ⛔2:1⛔
Tranz. - Galatasaray X ⛔2:0⛔
Duel : Pribran - Parma X ⛔1:0⛔
W.B.A - City (2p) 2 ⛔0:0⛔
Kom : OMG - komentarz do kuponu 3 i 4 . Wydawało mi się że w derbach Portugalii remis jest najlepszym rozwiązaniem .

golkeepersuczi 52

golkeepersuczi

Użytkownik
Już w środę mam zamiar zawrzeć pierwszy kupon za realne 5 zł oczywiście na ok 1000 zł .
W związku z tym mam pytanie do bardziej doświadczonej grupy osób : Czym się sugerować wybierając remis ? Na jaką statystykę najlepiej patrzeć ?
Ja tak sobie pierwsze pomyślałem żeby szukać faworyta do którego mam prawie pewne przeczucie ale na którego kurs jest 2.50 - 2.80 i właśnie w tym meczu dawać remis . Lecz jednak takie mecze się bardzo rzadko zdarzają . Max dwa na weekend .
Na pierwszy rzut oka coś takiego skombinowałem : Arsenal , Celtic i Inter (-1) + Remisy Liverpoolu i Levante z Xerezem . 5 zł ----&gt; 1095 zł ????

C 11

cychi

Użytkownik
Już w środę mam zamiar zawrzeć pierwszy kupon za realne 5 zł oczywiście na ok 1000 zł .
Proponuje te 5zł na piwko wydać. Po tak fatalnym typowaniu na sucho chcesz nagle trafić 5 na 5?
Trafienie 5 remisów na jednym kuponie jest strasznie trudne. Może lepiej zagraj sobie 2z5 czy 3z5 ? Albo 5 singli. Jak trafisz dwa może Ci się stawka zwróci.

P 95

piotrek_

Forum VIP
Nie wiem jakim cudem nie zauważyłem tego tematu. Kompletnie głupi pomysł i bezowocny przede wszystkim. Trafienie 5 remisów..... Naprawdę , wykażcie się chociaż trochę większą pomysłowością a jeśli nie, to nie rzucajcie takich głupich pomysłów. Chcesz graj remisy ale tak jak kolega napisał wyżej, systemowo. Znając życie i tak będzie ciężko.
W związku z tym mam pytanie do bardziej doświadczonej grupy osób : Czym się sugerować wybierając remis ? Na jaką statystykę najlepiej patrzeć ?
Na żadną, bo nie ma żadnej reguły. Może w historii spotkań być 20 remisów a za 21 razem będzie wygrana gospodarzy. Może być 20 wygranych gospodarzy i gości a za 41 razem wcale nie będzie remisu. Remis najlepiej można przewidzieć analizując składy, podejście drużyny do meczu i to czy grają w najbliższym czasie jakiś mecz lub dopiero co zagrali jakiś ciężki mecz ale i to nie zawsze się sprawdza. Trzeba w tym już po prostu siedzieć długo żeby wytypować remis.
Remis to sprawa trudna do obstawiania a stawiając bo statystykach totalnie nierozważne podejście.

Temat zamykam z uwagi na brak jakiegokolwiek pożytku z zaprezentowanego przez założyciela tematu propozycji.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom