>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Progresja 30 progów

sajmon545 0

sajmon545

Użytkownik
Witam,
Posiadam kapitał 500 zł i chce w miare bezpieczny sposób zarobić pare złotych (dla mnie każdy pieniądz jest zadowalający, byle nie być na minus ???? ).
Co sądzicie o takiej progresji i stawkowaniu na 30 progów po kursie 10 (tabela w załączniku).
Co do tabeli kolumna:
A - stawka
B - ako
C - wygrana
D - suma kosztów
E - zysk jednorazowy
F - zysk z ilości kuponów (ilość kuponów jaką podałem to 100)
G - kapitał
W 28,29,30 kuponie chciałbym jedynie zwrot kosztów.
Uważam że trafienie na trafienie 1 kuponu z 30 jest duże prawdopodobieństwo... a może macie jakiś lepszy sposób gry z takim kapitałem? ???? Pozdrawiam

pazzini 213

pazzini

Użytkownik
Np. Dubel z remisów w piłce nożnej... Woof na betplatform grał podobnie, tylko z 40 progami. 30 może być wg mnie za mało, bo często będziesz się kręcił koło 20 progu i może być nerwowo.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Co powiesz na taki pomysł ?
1) zmniejsz sobie kurs do AKO 8.00
2) graj 3 typy z kursem 2.00 (bardzo dużo takich znajdziesz
3) zmniejsz zyski by z każdym progiem zarabiać mniej a w ostatnim zwrot

sajmon545 0

sajmon545

Użytkownik
hmm a może oscylator 2-4-6-8-10-12-14-16-18-20-22-24-26-28-30-32-34-38-40-42-44-46-48-50-52-54-56-58-60 zł na ako 5.0? zaczerpnąłem to z tematu Laha w dziale dla początkujących i mi się podoba taki sposób grania. próbował ktoś z was?

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Wymaga to wytrwałości i zaprzestania grania niskich kursów. Od siebie do AKO 10 polecam spróbować np. DW 2-1 w nożną. Kiedyś, kiedyś tak grałem i jakoś tam wychodziłem na mały plusik.
Teraz jedyne co polecam to single i indywidualna analiza każdego zdarzenia. To chyba najlepsza droga do zysków.
Powodzenia

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Teraz jedyne co polecam to single i indywidualna analiza każdego zdarzenia. To chyba najlepsza droga do zysków.

Powodzenia
Tylko szkoda, że przez marżę można po pupie dostać, bo jak nie patrzeć z analizy wychodzi 1, a wygrywa 2....

Do takiego grania potrzebny jest jeszcze odpowiedni sposób stawkowania, tylko &quot;odpowiedni&quot; to jest pojęcie względne w tym wypadku :?

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Tylko szkoda, że przez marżę można po pupie dostać, bo jak nie patrzeć z analizy wychodzi 1, a wygrywa 2....

Do takiego grania potrzebny jest jeszcze odpowiedni sposób stawkowania, tylko &quot;odpowiedni&quot; to jest pojęcie względne w tym wypadku :?
Kolego, jeśli gra się kursy 1,5 to na pewno marża Cie zje.

Polecam poszukać na forum moich postów z wczoraj/nocy odnośnie grania przeciwko tym &quot;magicznym&quot; kursom 1,50 itp.

Do góry Bottom