Pele masz status senior buka, tam wszystko pisac po
polska. Ale niech będzie wytłumaczę to z polskiego na nasze narzecze.
Osoba polecona musi postawić 3razy po kursie minimum 1,2 i stawce 20zł żeby osoba polecająca otrzymała bonusa.
Oznacza to tak jak wciągnąłeś kumpla i wpłacił kasę to jak on postawi 3 razy za 20zł z kursem min 1,2 to dostaniesz kasę-uwaga bo tutaj mnie się pytali niektórzy userzy że jak postawią raz za 60zł po kursie 1,2 to czy też dostaną hahahaha widać że to była młodzież po reformie i nie za halo ze zrozumeniem czytanego textu-nie :!: jak pisze 3 razy minimum za 20zł to znaczy 3 razy, a jak postawisz raz za 60zł po kursie 1,2 to musisz postawić jeszcze 2 x po kursie 1,2 i stawce 20zł minimum-słowo 3 razy odgrywa tutaj ważną rolę
Ile dostanę jak kolega wpłacił ?? (masa pytań do mnie kierowana w ten sposób)
Jeżeli osoba polecona wpłaciła mniej niż równowartość 50Euro to dopisujemy tylko połowę zadeklarowanego bonusu.-GB
Tłumaczenie : Jeżelii kolega którego poleciłeś wpłacił kasę i było to mniej niż 200zł to po spełnieniu warunków otrzymania bonusu dla ciebie -nie otrzymasz ok 79-80zł lecz połowę tej kwoty (czy słowo połowa jest komuś obce czy znów powtórka z "zerówki"
Przykład: Kolega wpłacił 100zł obrócił to 3x po kursie minimum 1,2 to jak skończy się ten zakład (zakończenie meczu i rozliczenie przez GB) to w ciągu kilku minut pojawi się na Twoim koncie w Gb ok 38-40 zł (czy teraz jasne :?: )
Przykład 2: Kolega wpłacił
tym razem 200zł obrócił to 3x po kursie minimum 1,2 to jak skończy się ten zakład (zakończenie meczu i rozliczenie przez GB) to w ciągu kilku minut pojawi się na Twoim koncie w Gb ok 79-80 zł -rozumiecie już.
Nie chcę tutaj nikogo urażać- ale jestem zatrwożony tym jakich głupot uczą teraz w szkołach średnich-zero rozumienia tekstu pisanego prostą polszczyzna ???? -jak gadam czasem z osobami z naszego forum i nie tylko to aż mnie skręca że sporo osób ma takie problemy przykład: teraz trzeba podawać tylko single
a gość aa to znaczy że gołe typy tylko 1 x lub 2, bo nie można 1x x2 12 :zy3ou:
gość w tym roku zdaje maturę-chodzi do dobrego ogólniaka i........ 999 tutaj nie pomoże