>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

program referencyjny

pele69 3

pele69

Użytkownik
Korzystal już ktoś z tego??!!Ja stworzyłem swoj link i wysłałem go paru osobom ktore sie zarejestrowały tam.Jednak nie zauważyłem na dole w regulaminie tego że cytuje
,,Polecający akceptuje całkowitą odpowiedzialność prawną przed całym systemem sądownictwa za swoje działanie(a) związane z poleceniem klienta do gamebookers.&quot;
Troche sie tym wystraszyłem...Co o tym sądzicie??

rangiz9 0

rangiz9

Forum VIP
to oznacza ze jak bedziesz spamoał po kogoś mailach, forach to ty ponosisz całą odpowiedzialność. Tak samo jest jak coś nie będzie się podobać osobie którą poleciłeś

rangiz9 0

rangiz9

Forum VIP
nie no nie wiem dokładnie czy napewno chodzi to również o osoby polecone. Bardziej to chyba ma odniesienie do spaomowania skrzynek prywatnych uzytkowników i tego typu rzeczy

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Ale lubisz rangiz9 denerwować i stressować userów GB.

Chłopaki użyć nieco przestrzeni miedzy uszami.
Oznacza to ni mniej ni więcej, że jak komuś będziesz wysyłał niechciane maile reklamowe (SPAM) to może Cię ta osoba pociągnać do odpowiedzialności karnej ( w polskim prawie jest o tym zapisek) po 2 GB nie ponosi odpowiedzialności że coś takiego robisz, więc robisz to na własną odpowiedzialność. Po 3 nie przejmuj się co zrobią twoje osoby polecone, przecież odpowiadasz sam za siebie. Tam wyraźnie pisze że konta mogą zakładać wyłącznie osoby PEŁNOLETNIE (przecież weryfikują konto :!: )-żeby brali odpowiedzialność za to co robią. Teraz jaśniej i mniej stressowo?? ????

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Nie chcąc sie chwalić ja dostałem niecałe 40zł, a czeka na mnie w kolejce ok 250zł (sam nawet dam kase kolegom żeby sobie założyli konta w GB i wpłacali -oczywiście z mojego lina się rejestrują )

A co do GB-teraz nasz Boss też się przekonał że GB to poprostu kosmos.... prawda Marcin te kilka złociszy w kieszeni zostało za free ????

pele69 3

pele69

Użytkownik
Ale zeby dostac kase gosc ktory zarejestrował sie z twojego linku musi chyba zagrac conajmniej 3 kupony za 20 zł kazdy nie???to ile ty im dajesz???

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Pele masz status senior buka, tam wszystko pisac po polska. Ale niech będzie wytłumaczę to z polskiego na nasze narzecze.

Osoba polecona musi postawić 3razy po kursie minimum 1,2 i stawce 20zł żeby osoba polecająca otrzymała bonusa.

Oznacza to tak jak wciągnąłeś kumpla i wpłacił kasę to jak on postawi 3 razy za 20zł z kursem min 1,2 to dostaniesz kasę-uwaga bo tutaj mnie się pytali niektórzy userzy że jak postawią raz za 60zł po kursie 1,2 to czy też dostaną hahahaha widać że to była młodzież po reformie i nie za halo ze zrozumeniem czytanego textu-nie :!: jak pisze 3 razy minimum za 20zł to znaczy 3 razy, a jak postawisz raz za 60zł po kursie 1,2 to musisz postawić jeszcze 2 x po kursie 1,2 i stawce 20zł minimum-słowo 3 razy odgrywa tutaj ważną rolę

Ile dostanę jak kolega wpłacił ?? (masa pytań do mnie kierowana w ten sposób)

Jeżeli osoba polecona wpłaciła mniej niż równowartość 50Euro to dopisujemy tylko połowę zadeklarowanego bonusu.-GB

Tłumaczenie : Jeżelii kolega którego poleciłeś wpłacił kasę i było to mniej niż 200zł to po spełnieniu warunków otrzymania bonusu dla ciebie -nie otrzymasz ok 79-80zł lecz połowę tej kwoty (czy słowo połowa jest komuś obce czy znów powtórka z &quot;zerówki&quot;)

Przykład: Kolega wpłacił 100zł obrócił to 3x po kursie minimum 1,2 to jak skończy się ten zakład (zakończenie meczu i rozliczenie przez GB) to w ciągu kilku minut pojawi się na Twoim koncie w Gb ok 38-40 zł (czy teraz jasne :?: )

Przykład 2: Kolega wpłacił tym razem 200zł obrócił to 3x po kursie minimum 1,2 to jak skończy się ten zakład (zakończenie meczu i rozliczenie przez GB) to w ciągu kilku minut pojawi się na Twoim koncie w Gb ok 79-80 zł -rozumiecie już.

Nie chcę tutaj nikogo urażać- ale jestem zatrwożony tym jakich głupot uczą teraz w szkołach średnich-zero rozumienia tekstu pisanego prostą polszczyzna ???? -jak gadam czasem z osobami z naszego forum i nie tylko to aż mnie skręca że sporo osób ma takie problemy przykład: teraz trzeba podawać tylko single
a gość aa to znaczy że gołe typy tylko 1 x lub 2, bo nie można 1x x2 12 :zy3ou:
gość w tym roku zdaje maturę-chodzi do dobrego ogólniaka i........ 999 tutaj nie pomoże

kropek 0

kropek

Użytkownik
Oznacza to tak jak wciągnąłeś kumpla i wpłacił kasę to jak on postawi 3 razy za 20zł z kursem min 1,2 to dostaniesz kasę-uwaga bo tutaj mnie się pytali niektórzy userzy że jak postawią raz za 60zł po kursie 1,2 to czy też dostaną hahahaha widać że to była młodzież po reformie i nie za halo ze zrozumeniem czytanego textu-nie jak pisze 3 razy minimum za 20zł to znaczy 3 razy, a jak postawisz raz za 60zł po kursie 1,2 to musisz postawić jeszcze 2 x po kursie 1,2 i stawce 20zł minimum-słowo 3 razy odgrywa tutaj ważną rolę
nie masz racji :!: bo moja kolezanka ???? postawila kupon za 20 i 40 zl po kursie wieksym niz 1,20 rejestrowala sie z mojego linku i ja ju dostalem kase :wink:

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
No nie wiem nie wiem. Wszystko jest możliwe ale np mój kumpel zagrał 2 kuponiki po 40zł i jak do tej pory nie mam kasy.... :/ ale ja mam bezgraniczne zaufanie do tego buka bo nie kantuje-nie słyszałem do tej pory nieprzychylnej opini na jego temat ;)

pele69 3

pele69

Użytkownik
ale lol moj kumpel postawił jeden kupon za 19 zł i jeden za 25. I ciekaw jest czy ten za 19 zł zakwalifikuja no bo przcież euro nie ma rownych 4 zł wiec moze uznaja i pozostanie oby postawił jeszcze jeden kupon i kaska powinna wplynac :|

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Co do kusów i stawek to tutaj są liczne kontrowersje.
Ja może wyjaśnie co niektórym młodym gorącym głowom że...
Polska nie być pępkiem świata i nie liczy się za bardzo w świecie jak USA, Rosja, Chiny, Niemcy, Francja i inne.

Dlatego też nasza waluta w bukach jest przewalutowywana na euro rzadziej na usd lub funty. W związku że kursy są &quot;płynne&quot; (patrz porozumienie w Brentton Woods) dziś np euro kosztuje 3,90 a jakiś szalony polityk ( Romek Giertych :?: :?: )pier*** jakąś głupotę i kapitał zagraniczny od nas ucieka i pozbywają się naszej waluty i euro kosztuje następnego dnia 3,80.

Swoją drogą nasz Admin miał z tego powodu uszczerbek na funduszach w wysokości 1zł ???? co ja poradzę że się zmienił aż tak ten kurs euro-pln w ciagu 2 dni-ja jak rejestrowałem kumpli to za jednego moge mieć 79,89zł a za 2 dni za 2 moge dostać od GB już 79,02zł

pele69 3

pele69

Użytkownik
Ja napisałem do supportu i odpisali mi za kupon ktory postawil mojkumpel za 19 zł nie kwalifikuje sie do bonusu...niestety:/

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Ja napisałem do supportu i odpisali mi za kupon ktory postawil mojkumpel za 19 zł nie kwalifikuje sie do bonusu...niestety:/

Oj ludzie ludzie a co jak pisze w regulamine 20zł to ma być 20zł a nie 19.
Spróbójcie 19,99 może wtedy pójdzie -LOL :mrgreen:

Do góry Bottom