>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

Program do Tradingu...

himen1989 0

himen1989

Użytkownik
Witam
Tak jak w temacie potrzebuje programu do tradingu. Ostatnio zacząłem się interesować w sprzedawanie i kupowanie kursów. Zbierając informacje o tradingu dowiedziałem się że są jakieś programy które pomagają, ale nie wiem za bardzo do czego one służą. Jak ktoś był by miły to niech mi wytłumaczy i poda jakiś program, ale żeby był za darmo lub parę pierwszych dni. Bo wiem że w tych programach wykopuje się jakiś taki, niby abonament. A ja jestem laikiem w tradingu więc po co kupować jak po paru dniach zrezygnuje z takiej formy zarabiania...

esio-police 0

esio-police

Użytkownik
Za darmo masz ten: the geeks toy. Reszta też jest darmowa ale tylko na kilka dni.

Program ma tą zaletę, że kursy są częściej odświeżane. Sam rozkłada ci zysk/stratę po równo na wszystkie możliwości. I nie musisz się bawić aby postawić za mniej niż 4 euro bo program sam wykonuje te czynności.

B 4

bongo84

Użytkownik
co do rozkladania zysku: co mam zaznaczyc zeby mi program rozkladal rownomiernie zysk kiedy puszcza mi on automatycznie kontry bo nie moge tego dojsc ?

esio-police 0

esio-police

Użytkownik
tego to nie wiem, ja sam wystawiam zakłady i nie używam żadnych opcji po za hedge(rozłożeniem zysku/straty po równo)

U 0

urban

Użytkownik
co do rozkladania zysku: co mam zaznaczyc zeby mi program rozkladal rownomiernie zysk kiedy puszcza mi on automatycznie kontry bo nie moge tego dojsc ?
b. dobre pytanie bongo. tez sie nad tym zastanawiam ale nie moge w zaden sposob do tego dojsc. troche mnie to meczy. czy ktos na tym forum orientuje sie jak mozna to zrobic?
thx

Do góry Bottom