>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Prognozy Diegoray`a

diegoray 33

diegoray

Użytkownik
Witam wszystkich.

W swoim temacie będę podawał typy, które podparte rzeczową analizą będą do Państwa dyspozycji.

Po pierwsze:
Moje propozycje to tylko single.

Po drugie:
Stawkuje w zakresie 1-10/10 gdzie 10 to około 5% kapitału.

Po trzecie:
Szczęścia życzę.

Pozdrawiam
Marcin

diegoray 33

diegoray

Użytkownik
02.11.2010
Piłka Nożna / Anglia / League One
Colchester [-0.5 AH] - Leyton Orient 1 @ 2.04
Stawka: 4/10
Buk: 12bet
Zespoł gości na wyjazdach nie spisuje sie najlepiej. Wedle opinii wielu ekspertów nie dzieje się tak bynajmniej z powodu słabej gry. Powodem takiego stanu rzeczy jest ustawienie 4-5-1, którym posługuje się trener wyjazdowo. Kompletnie burzy ono potencjał tego zespołu. Na dzisiejszy mecz Orienci wyjdą ponownie w takim ustawieniu.
Ponadto ich szeregi będą osłabione brakiem McGleisha, M&#39;Poku, Coxa i Dawsona. O ostatnich trzech nie ma jeszcze oficjalnych informacji ale wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że nie będą dziś w pełni sił.

diegoray 33

diegoray

Użytkownik
02.11.2010
Piłka Nożna / Anglia / League One
Colchester [-0.5 AH] - Leyton Orient 1 @ 2.04
Buk: 12bet
✅

Zespoł gości na wyjazdach nie spisuje sie najlepiej. Wedle opinii wielu ekspertów nie dzieje się tak bynajmniej z powodu słabej gry. Powodem takiego stanu rzeczy jest ustawienie 4-5-1, którym posługuje się trener wyjazdowo. Kompletnie burzy ono potencjał tego zespołu. Na dzisiejszy mecz Orienci wyjdą ponownie w takim ustawieniu.
Ponadto ich szeregi będą osłabione brakiem McGleisha, M&#39;Poku, Coxa i Dawsona. O ostatnich trzech nie ma jeszcze oficjalnych informacji ale wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że nie będą dziś w pełni sił.
FT` 3:2
✅

diegoray 33

diegoray

Użytkownik
04.11.2010
Piłka Nożna / Europa / Liga Europejska
Hajduk Spilit [+0.5 AH] - Zenith St. Petersburg 1 @ 1.80
Stawka: 3/10
Buk: SBO
Drużyna Hajduka u siebie zawsze jest mocna. Pokazali to ostatnio np. zwycięstwem nad Anderlechtem. Dziś po drugiej stronie stanie zespół z St. Petersburga i nikt nie ma wątpliwości, która drużyna jest mocniejsza. Jednak sprawy dziś wg mnie potoczą się inaczej.
Zespół gości ma już zapewniony awans do kolejnej fazy turnieju. Kerzhakov, B. Alves, Danny, Zyrianov, Bystrov i Szyrokow Hubocan nie znajdują się na liście graczy, którzy pojechali do Chorwacji. Bez tych zawodników Zenith jest wg mnie całkiem innym zespołem (szczególnie w napadzie) i uważam, że dziś przed fantastyczną chorwacką publicznością Hajduk sprawi niespodziankę i zdobędzie przynajmniej 1 pkt.
Pozdrawiam

diegoray 33

diegoray

Użytkownik
04.11.2010
Piłka Nożna / Europa / Liga Europejska
Hajduk Spilit [+0.5 AH] - Zenith St. Petersburg 1 @ 1.80
Buk: SBO
⛔

Drużyna Hajduka u siebie zawsze jest mocna. Pokazali to ostatnio np. zwycięstwem nad Anderlechtem. Dziś po drugiej stronie stanie zespół z St. Petersburga i nikt nie ma wątpliwości, która drużyna jest mocniejsza. Jednak sprawy dziś wg mnie potoczą się inaczej.
Zespół gości ma już zapewniony awans do kolejnej fazy turnieju. Kerzhakov, B. Alves, Danny, Zyrianov, Bystrov i Szyrokow Hubocan nie znajdują się na liście graczy, którzy pojechali do Chorwacji. Bez tych zawodników Zenith jest wg mnie całkiem innym zespołem (szczególnie w napadzie) i uważam, że dziś przed fantastyczną chorwacką publicznością Hajduk sprawi niespodziankę i zdobędzie przynajmniej 1 pkt.

Pozdrawiam
FT 2:3

Na dziś:

ŁKS Łódź - Sandecja 1 @ 1.90
Stawka: 5/10
Buk: Tobet

ŁKS na fali z powracającym Mięcielem, Sandecja bez ważnych defensorów - Frohlicha i Makucha. Goście są dobrym zespołem lecz wg mnie w tym sezonie nie są w stanie rywalizować z najlepszymi.

Grosseto - Torino 2 @ 2.60
Buk: Bet365

Gospodarze poważnie osłabieni brakiem Narciso, Turati, Caridi, Vitello, Papini, Greco i Mory, który również nie jest jeszcze w 100% gotów do gry. Torino zaś dziś nareszcie wystąpi w optymalnym ustawieniu. Ostatnie kolejki ich sklad był mocno przerzedzony.

Pozdrawiam

diegoray 33

diegoray

Użytkownik
ŁKS Łódź - Sandecja 1 @ 1.90
Buk: Tobet
✅✅
ŁKS na fali z powracającym Mięcielem, Sandecja bez ważnych defensorów - Frohlicha i Makucha. Goście są dobrym zespołem lecz wg mnie w tym sezonie nie są w stanie rywalizować z najlepszymi.
FT` 3:1
Pozdrawiam

diegoray 33

diegoray

Użytkownik
Grosseto - Torino 2 @ 2.60
⛔

Gospodarze poważnie osłabieni brakiem Narciso, Turati, Caridi, Vitello, Papini, Greco i Mory, który również nie jest jeszcze w 100% gotów do gry. Torino zaś dziś nareszcie wystąpi w optymalnym ustawieniu. Ostatnie kolejki ich sklad był mocno przerzedzony.

Pozdrawiam
FT` 0:0

Na dziś:

Ruch Chorzów - Lech Poznań 2 @ 2.40
Buk: Betsson

Lech na fali. Trzeba skorzystać w obliczu pogrążonego w lekkim kryzysie Ruchu.

diegoray 33

diegoray

Użytkownik
Ruch Chorzów - Lech Poznań 2 @ 2.40
⛔
Lech na fali. Trzeba skorzystać w obliczu pogrążonego w lekkim kryzysie Ruchu.
FT` 1;0

Lech na fali , śmiech na sali.

Nie mam czasu na pisanie analiz więc tylko sucho dzis:

Santo Andre - Ipatiga over 2.5 @ 1.76
Stawka: 7/10
Buk: Betsafe

Altrincham - Wimbledon 2 @ 2.05

Pozdrawiam

diegoray 33

diegoray

Użytkownik
Santo Andre - Ipatiga over 2.5 @ 1.76
Stawka: 7/10
Buk: Betsafe ✅ FT` 2:2

Altrincham - Wimbledon 2 @ 2.05
Buk: Betsson ✅ FT` 0:2
Na dziś:

West Ham - West Brom 1 @ 2.38
Buk: Landbrokes

West Ham spragnione zwycięstwa. W ostatnich kolejkach pomimo naprawdę przyzwoitej gry szczęście im nie sprzyjało. Czas na przełamanie. Bo kiedy jeśli nie dziś przeciw WBA? Goście przyjadą do Londynu osłabieni brakiem podstawowych graczy - Youssoufa Mulumbu oraz Gonzalo Jarego.

diegoray 33

diegoray

Użytkownik
West Ham - West Brom 1 @ 2.38
⛔
West Ham spragnione zwycięstwa. W ostatnich kolejkach pomimo naprawdę przyzwoitej gry szczęście im nie sprzyjało. Czas na przełamanie. Bo kiedy jeśli nie dziś przeciw WBA? Goście przyjadą do Londynu osłabieni brakiem podstawowych graczy - Youssoufa Mulumbu oraz Gonzalo Jarego.
FT` 2:2

Na dziś:

West Ham - Blackpool 1 @ 1.85
Buk: Pinnacle

No chłopaki, dzisiaj sie uda !

Arbroath - Montrose 1 @ 1.88
Buk: 188bet

Gospodarze w świetnej formie, wygrywają mecz za meczem. Zawodnicy czują się już bardzo pewnie. Gra Montrose wygląda za to bardzo słabo. Dodatkowo goście przyjadą dzisiaj osłabieni brakiem Tweeda, Massona, Crawforda, Nicolla, Watsona, Davidsona i Popa. Myślę, że będzie to wyjazd turystyczny.

Notthingham - QPR 1 @ 2.50
Buk: Expekt

Gospodarze świetni u siebie. Nie przegrali jeszcze na swojej arenie w tym sezonie. W QPR ostatnio mały kryzys a poza tym dziś nie mogą zagrać Orr, Connolly, Helguson, Hall, Buzsaky, Ramage, Mahon i Cook. W odniesieniu do formy i absencji typuję jedyneczkę.

i tak bez słowa:

Altrincham - Luton 2 @ 1.57

Pozdrawiam

diegoray 33

diegoray

Użytkownik
West Ham - Blackpool 1 @ 1.85
⛔ FT`0:0

No chłopaki, dzisiaj sie uda !

Arbroath - Montrose 1 @ 1.88
Buk: 188bet
✅ FT` 4;0

Gospodarze w świetnej formie, wygrywają mecz za meczem. Zawodnicy czują się już bardzo pewnie. Gra Montrose wygląda za to bardzo słabo. Dodatkowo goście przyjadą dzisiaj osłabieni brakiem Tweeda, Massona, Crawforda, Nicolla, Watsona, Davidsona i Popa. Myślę, że będzie to wyjazd turystyczny.

Notthingham - QPR 1 @ 2.50
⛔ FT`0:0

Gospodarze świetni u siebie. Nie przegrali jeszcze na swojej arenie w tym sezonie. W QPR ostatnio mały kryzys a poza tym dziś nie mogą zagrać Orr, Connolly, Helguson, Hall, Buzsaky, Ramage, Mahon i Cook. W odniesieniu do formy i absencji typuję jedyneczkę.

i tak bez słowa:

Altrincham - Luton 2 @ 1.57
✅ FT` 0:2
Na dziś:

Sion [-0.75ah] - St. Gallen 1 @ 1.80
Stawka: 6/10

Sion w końcu zaczął grać tak, jak powinien. Dziś gospodarze nie mają żadnych problemów kadrowych. Motywacja przed tym spotkaniem również na najwyższym poziomie. Goście borykają się z problemami finansowymi, które znajdują odzwierciedlenie w ich grze. Atmosfera w zespole jest tragiczna, zawodnicy chwytają się już dorywczych prac z powodu braku pieniedzy;) Myślę, że St. Gallen spadnie w tym sezonie do niższej klasy rozgrywkowej. Czyste zwycięstwo gospodarzy, jak dla mnie nawet z handicapem rozważnym.

Heist - Mons 2 @2.20

Bez słowa ????

Pozdrawiam

diegoray 33

diegoray

Użytkownik
Na dziś:

Sion [-0.75ah] - St. Gallen 1 @ 1.80
Stawka: 6/10
⛔

Sion w końcu zaczął grać tak, jak powinien. Dziś gospodarze nie mają żadnych problemów kadrowych. Motywacja przed tym spotkaniem również na najwyższym poziomie. Goście borykają się z problemami finansowymi, które znajdują odzwierciedlenie w ich grze. Atmosfera w zespole jest tragiczna, zawodnicy chwytają się już dorywczych prac z powodu braku pieniedzy;) Myślę, że St. Gallen spadnie w tym sezonie do niższej klasy rozgrywkowej. Czyste zwycięstwo gospodarzy, jak dla mnie nawet z handicapem rozważnym.

Heist - Mons 2 @2.20
przełożone

Bez słowa ????

Pozdrawiam
Na dziś:

Sweden - Germany 2 @ 2.25

Egipt - Australia 1 @ 2.20