Witam wszystkich w moim temacie. Typuje tylko i wyłącznie tenis i rozgrywki ATP latami doświadczeń stwierdziłem że WTA to loteria dlatego to odstawiłem. Jako że sezon 2012 dobiega końca a turniejów niższej rangi nie gram zacznę podawać swoje typy w temacie od pierwszego turnieju w 2013 ale temat postanowiłem założyć już teraz. Jeśli chodzi o stawkowanie bardzo długo się wahałem ale ostatecznie zdecydowałem się na grę płaską stawką który w moim przypadku wynosić będzie 200zł a kursy jakie gram to okolice 1.3 do 2.7
Co do statystyk każdy tydzień będę podliczał osobno a pod koniec miesiąca będą pojawiać się statystyki ogólne. Będzie to profesjonalnie prowadzony temat z profesjonalnym podejściem do zakładów które w dłuższym okresie czasu myślę dadzą efekty w postaci gotówki.
Do usłyszenia 1 stycznia.
Co do statystyk każdy tydzień będę podliczał osobno a pod koniec miesiąca będą pojawiać się statystyki ogólne. Będzie to profesjonalnie prowadzony temat z profesjonalnym podejściem do zakładów które w dłuższym okresie czasu myślę dadzą efekty w postaci gotówki.
Do usłyszenia 1 stycznia.