>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Proces weryfikacji konta.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Kopie całego dowodu prawda? A kogoś prosili o coś jeszcze czy tylko BAT chce dowód?
@macio106, czy Ty naprawdę masz problemy z czytaniem?

Pisałem Ci dziś w innym wątku, że firmy bukmacherskie mają na FB swoje oddzielne wątki i lektura tych wątków, dostarczy Ci - w formie wypowiedzi userów - wiedzy co do przebiegu weryfikacji w każdej z tych firm.

Zatem zapraszam do lektury tego działu:

http://forum.bukmacherskie.com/f188/

gdzie np. w wątku firmy Expekt znajdziesz: http://forum.bukmacherskie.com/f36/problem-z-weryfikacja-106951.html

a podobne informacje bez trudu odczytasz i w wątkach innych firm.

Korzystanie z lokalnej wyszukiwarki też pozwoli Ci na szybkie rozwiązywanie problemów, z jakimi się zwracasz - z reguły dużo szybsze, niż ew. zostaje udzielona odpowiedź ????

Pozdrawiam

.

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
@macio106, czy Ty naprawdę masz problemy z czytaniem?

Pisałem Ci dziś w innym wątku, że firmy bukmacherskie mają na FB swoje oddzielne wątki i lektura tych wątków, dostarczy Ci - w formie wypowiedzi userów - wiedzy co do przebiegu weryfikacji w każdej z tych firm.
Toż chyba założyłem odpowiedni temat w odpowiednim dziale nie sądzisz?!

A odpowiedzi na moje pytanie nie ma jak przebiega proces weryfikacji, jest tylko ile trwa.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@macio106, użyty przez Ciebie szyk zdania:

&quot;A kogoś prosili o coś jeszcze czy tylko BAT chce dowód?&quot;

wg mnie jednoznacznie wskazuje, iż pytasz w tym wątku także o inne firmy, w kontekście ich wymogów - względem tego co chce ów &quot;BAT&quot;.

I właśnie stąd mój do Ciebie adresowany wpis, o w/w treści.

Bo gdyby ten szyk zdania miał postać:

A kogoś prosili o coś jeszcze, czy &quot;BAT&quot; chce tylko dowód?

to byłoby jasne, że pytasz jedynie o Bet-at-home i że on stanowi tu podmiot.

.

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Po pierwsze idiotyczne pytanie, jak wygląda proces weryfikacji ? odpowiedź jest prosta jeśli będa chcieli Cie zweryfikować to się przekonasz jak wygląda, pierwszy raz u buka netowego grasz że nie wiesz jak wygląda weryfikacja ? u 99% buków wygląda to tak samo czyli dowód + rachunek.
Po drugie co to takiego jest BAT ? jak Znam tylko BAH.

Otrzymane punkty reputacji: +19
S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
U mnie przy wypłacie 6k poprosili o kopie dowodu i tyle. Przy mniejszych kwotach nie było weryfikacji.

Nie kopii dowodu tylko zdjecia dowodu tj stanowcza roznica....Mojego kolege co pracuje w niemczech poprosili dodatkowo o zdjecie twarzy jak trzyma dowod i wyciag bankowy gdzie mieszka......

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Ok dzięki za odpowiedź, a ciekawe co robią jak ktoś nie ma konta bankowego? Tak chce wypłacić Western Union i płacić prowizje 5 Euro wolno mi :].

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
No niby tak, ale jak mam dać im coś czego nie posiadam przecież nie będę specjalnie dla nich konta zakładał. Może jest jakaś inna opcja?

Do góry Bottom