>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Problemy z wysyłaniem poczty przez Outlook Express

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Panowie proszę o pomoc .Od kilku tygodni nie mogę wysyłać poczty z kompa za pomocą programu Outlook Express.Poczta przychodząca jest odbierana bez problemy,lecz nie mogę nic wysłać. Wyskakuje taki błąd link ponizej.

http://i6.tinypic.com/82muclk.jpg

Administrator odpowiedział mi tak na ten problem ,wklejam oryginalny tekst, po murzyńsku napisane!!!!!

Witam
pana client pocztowy probuje sie przedstawic nie swoja nazwa a nazwa
localhost, która jest odbija przez server
prosze w ustawieniach kompuera - chodzi o odpowiednik hosts ustawic inan
nazwe niz lokalhost problem zniknie.

--
Pozdrawiam
inz. Maciej Milaszewski
Kier, Dzialu IT
sys admin PI

Panorama Internetu Sp. z o.o.

matex 0

matex

Użytkownik
nie ma teraz zainstalowanego Outlook&#39;a jednak pamietam ze kiedys miałem chyba ten sam problem i jezeli dobrze pamietam to musisz wejsc w własciwoscie konta lub opcje (nie wiem gdzie to jest - musiał bym miec to przed oczami ;)) i znalesć cos w rozdzaju &quot;uwierzytelnianie&quot; i zaznaczyc i powinno ci sie pokazac okieno w ktorym wpisujesz swoj login i hasło. spróbuj tak, mzoe sie uda ... ????

pozdrawiam

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
to w narzedzia- konta -wlasciwosci- serwery powinno byc tak zaznaczone : serwer wymaga uwierzytelnienia, wiem ze bez tego nie da sie wysylac poczty ale czy to rozwiaze twoj problem nie wiem. logowanie przy uzyciu bezpiecznego uwierzytelnienia hasla moze byc wylaczone

Do góry Bottom