>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problemy z wypłatą?

A 0

a47

Użytkownik
Witam.
Właśnie przymierzam się do pierwszej wypłaty pieniędzy z bwin. Na razie dokonałem tylko jednej wpłaty na 50zł. I teraz trafiłem na temat &quot;Oszukani przez bwin&quot; (nie mogę podawać linków) na tym forum i strasznie boję się tej blokady konta zgodne z regulaminem (&quot;bez podania powodu&quot; - tak to jest jak się nie czyta regulaminu...). W tej chwili mam na koncie 550zł i chcę wypłacić większość z tego. Wiem, że dla takiego giganta to żadne pieniądze, ale w tym temacie ludzie podobno byli blokowani przy mniejszych wypłatach.
Czy takie sytuacje nadal się zdarzają? Ktoś miał ostatnio takie problemy? Strasznie się cykam, bo bardzo potrzebuję tej kasy.
Dodam, że skan dowodu został już zatwierdzony jakiś tydzień temu.

EDIT: Zresztą podobne opinie widzę w przyklejonym temacie w tym subforum.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Wypłacaj spokojnie, nie powinno być specjalnych problemów. Skoro już uaktualniłeś dowód to dobrze. Twoja obecna suma nie jest taka, by robili specjalne wąty znikąd. Raz, dwa/trzy miesiące temu wypłacałem 2,5k i nie robili sporów. Normalnie, uczciwie zarobione na sportach i już.
Wiesz, wiele osób pisze, że ich oszukano i tak dalej. A ile w tym ich zasługi, bądź tym podobnych żaden z nas nie może wiedzieć.

A 0

a47

Użytkownik
Jeszcze jedno pytanie, czy powinienem dostać jakiegoś maila z potwierdzeniem wypłaty? Bo na razie cisza. I ile może trwać pierwsza wypłata (przelew na konto)?

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Jeszcze jedno pytanie, czy powinienem dostać jakiegoś maila z potwierdzeniem wypłaty? Bo na razie cisza. I ile może trwać pierwsza wypłata (przelew na konto)?
Maila nie dostaniesz. Wypłata to nic wielkiego, więc nie ma powodów do kolejnego potwierdzenia. Jeśli chodzi o BWIN, to jeśli nie będziesz kombinował to będzie wszystko ok. Wypłaty moim zdaniem u nich przeprowadzane są bardzo dobrze. Ogólnie rzecz biorąc pod względem płatności ten bukmacher jest w czołówce. Przelew powinien iść 2-3 dni.

Do góry Bottom