>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Problem

Status
Zamknięty.
G 0

gk81

Użytkownik
Mam problem. Typowałem na expercie różne mecze na kuponie. Ale okazało się ,że 1 mecz (puchar IRL Północnej w Pilce nożnej) owszem był treafiony , ale okazało się że expert się pomylił bo dał innego rywala (na kuponie Donegal Celtic - Oxford Utd Stars) okazalo się ,że Donegal grał z kimś innym !!! ostatecznie mecz anulowano na 1,00. Ale to nic we wtorek na tym samym kuponie typowałem mecz koszykówki Estonii. Trafiłem go ale okazało się ,że ten mecz był w poniedziałek !!!!!! Ostatecznie usuneli go całkowicie z kuponu.

Mój kupon wyglądał tak:

data zdarzenie rodzaj zakład rezultat kurs
Wt 23/01/07 20:45 Donegal Celtic - Oxford Utd Stars
NIre. Cup 1 cancelled 1.40
Wt 23/01/07 19:04 Akropol Basket - Ockelbo
Swe. BasketLigan 1 1 (93-89) 1.27
Wt 23/01/07 19:00 Herlev - Herning
Den. Oddset ligaen 2 2 (3-5) 1.25
Wt 23/01/07 18:00 BC Tartu Fausto - Tartu Rock
Estonian Meistriliiga 2 2 (74-91) 1.03
Wt 23/01/07 18:00 Stal Ostrów - Polonia Warszawa
Pol. Basket league 1 1 (90-82) 1.15
48.89

Wszystko trafiłem. Nagle po 17 pojawił się przeliczmnik 49.89 !!!!!!!! Byłem w szoku myśląc ,że wygram niezłą kasę - ale po paru minutach wysłano mi go do historii jako niewygrany !!! O co tu chodzi !!!!!! Napisałem do support Polska ale nie odpisali i do jutra nie odpiszą. A do amgielskiego supportu napisałem ale właściwie wyskrobałem pseudo angielskim mój problem. Powiedźcie mi czy taka sytuacja jest normalna - oni się pomylili - a ja mam kupon zdupiony !!!!!!! Prosze o opinie !!!!!!!

G 0

gk81

Użytkownik
...
już się wyjasniło obniżyli kursy i zaliczyli kupon - ale nerwów co nie miara !! Dobrze ,że można się dogadać z anglikami ????

rangiz9 0

rangiz9

Forum VIP
W regulaminie masz opisane, że w przypadku błędów bukmachera, takie spotkania bez względu na wynik będą anulowane i liczone po kursie 1,00. Taką metodę stosuję większość bukmacherów.

Co do kuponu, jeżeli pozostałe zdarzenia weszły, to wówczas spokojnie rozliczą Ci ten kupon jako wygrany. Po prostu mylić się jest rzeczą ludzką i nawet bukom się to zdarza

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom