>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem

T 0

tiban

Użytkownik
Ja też nie mogę się zalogować. Poza tym źle mi rozliczyli kupon. Miałem zdarzenie Partizan Belgrad z Radnicki Kragujevac. Mecz się zakończył 81-76 ( oglądałem ) a mi go rozliczyli 75-76. Pozostałe zdarzenia rozliczyli dobrze, ale kupon uznali za nietrafiony.

M 8

matryks20

Użytkownik
Co raz to gorzej dziala ten unibet, mi dzisiaj rozliczyli kupon jako wygrany, szkoda, ze kasy nie dodali... pojawilia sie kilka godzin pozniej. TO zdarzenie bylo postawione na zywo, gdzie z reguly kasa pojawia sie po kilku sekundach.

bonk87 15

bonk87

Użytkownik
Mi z kolei usunęli z zawartych kuponów na live zdarzenie, które zagrałem, jeszcze w trakcie trwania meczu. Dorwałem handicap -11.5 w meczu koszykarzy z Barcelony po kursie 3.80 za 300 zł, oglądam mecz, pięknie odskoczyli i zorientowałem się, że stawka wróciła na moje konto, a po kuponach nie został nawet ślad. Typ oczywiście wszedł. Jak czytam o problemach, jakie ostatnio stwarzają, to może być gorzej, ale prawie 900 zł na czysto piechotą nie chodzi. Miał ktoś kiedyś podobny problem?

T 0

tiban

Użytkownik
Mi przez złe rozliczenie kuponu 100 zł przepadło (?)... Mam nadzieje że zweryfikują wynik meczu Partizan - Radnicki na taki jaki był w rzeczywistości. Oglądam mecz, pełen emocji, wynik końcowy korzystny, loguję się na konto po tym jak pozostałe zdarzenia też weszły a tam w rozliczeniu błąd.Irytuje mnie to. Parę lat grałem na BAH, potem trochę Betclic, jednak miałem tam pecha. Zainteresowałem się Unibetem i chyba sobie z nim teraz dam spokój.

M 8

matryks20

Użytkownik
tak, najgorsze ze wszystko tam wolno dziala... chcialbys sie skontaktowac z supportem to pewnie odpisza po kilku dniach, chat oczywiscie offline, powinna byc opcja jak na betsafe.... support nie odpisze w 15 minut... daja 30 zl, wtedy przestaliby olewac ludzi.

T 0

tiban

Użytkownik
bonk87, zdaję się że w zakładach Live maja prawo odrzucić zakład bez podania przyczyny. Ja kiedyś na live wyhaczyłem stawkę na Wolfsburg 25-1. Dodam że była druga połowa i Wolfsburg wygrywał. Anulowali mi zakład tłumacząc się błędem. Innym razem z kolei grałem tenisa live. Stawiałem grubsze sumki na wygranie gema przez serwujacego. Pomylili się i dali wyższą stawkę na serwującego niż na odbierającego. Weszło po grubej stawce ;)

Do góry Bottom