>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Problem

Status
Zamknięty.
domel 49

domel

Forum VIP
Jakie macie przegladarki? bo ja mam IE i strona BAW nie chodzi mi tak jak powinna ;/ zainstalowalem Mozilla Firefox i jest tak samo tzn wystakuje mi komynikat i pisze ze musze zainstalowac wtyczke (flesh player) mial ktos podobny problem??

ps. jak ktos mi odpowie na pytanie to porosze o usoniecie tematu bo wiem ze nie jest on zwiazany z bukmacherstwem ;)

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Jakie macie przegladarki? bo ja mam IE i strona &lt;u&gt;BAW&lt;/u&gt; nie chodzi mi tak jak powinna ;/ zainstalowalem Mozilla Firefox i jest tak samo tzn wystakuje mi komynikat i pisze ze musze zainstalowac wtyczke (flesh player) mial ktos podobny problem??

ps. jak ktos mi odpowie na pytanie to porosze o usoniecie tematu bo wiem ze nie jest on zwiazany z bukmacherstwem ;)
ja to mialem zainstalowałem najnowszą jave i tą wtyczke do niej i śmiga bez zarzutów

al_capone 29K

al_capone

Gangster
IE to przeżytek. Zainstaluj którąś z tych: Mozille, Firefox lub Opere

Ściągnij łatki ze strony producenta i będzie ok

Głownie Jave i coś jeszcze, ale nie pamiętam nazwy ;/

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
ja proponuje zrobic backupa zakladek i wtyczek (mozilla update 1.4) a potem usuniecie wszystkiego (przejrzyj Dodaj/Usun programy i ponowna instalacja ????

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
1. Poprawny adres URL naszej strony internetowej to: https://www.betandwin.com/

2. Używa Pan jednej z poniższych wersji przeglądarek:

Windows:
Internet Explorer (Wersja 5 lub wyższa)
Firefox (Wersja 1.0.2 lub wyższa)
Mozilla (Wersja 1.4 lub wyższa)
Netscape (Wersja 6.2 lub wyższa)

3. Posiada Pan zainstalowany Flash7 w Pana komputerze. Odpowiedni link znajdzie Pan na poniższej stronie internetowej:

http://www.macromedia.com/

4. Prosimy usunąć cookies i cache, jak również zmianić Security settings na medium (średnie) oraz restartować komputer ponownie.

5. Należy wyłączyć (deactivate) opcje &quot;Do not save encrypted pages to disk&quot;. W tym celu prosimy śledzić poszczególne kroki:
Tools (narzędzia)-&gt; Internet Options -&gt; Advanced -&gt; Security -&gt; &quot;Do not save encrypted pages to disk&quot;.
ps: jakiego masz providerka ? zobacz swoje konto np. u kumpla czy sasiada
a co do firefoxa to jesli korzystasz z niego i masz ustawienia to po prostu je sobie zbackupuj wpierw zanim go wywalisz, ale skoro format rzekomo Ci nie pomogl to juz nie wiem co wiecej.. (po za tym co napisalem powyzej)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom