>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

problem

kosa248 456

kosa248

Użytkownik
24.12 wpłaciłem na konto bah 30zł (na poczcie). Przesłałem skan dowodu wpłaty i dopisali mi na konto wpłaconą kwote. Sprawdzam dzisiaj skrzynke odbiorczą i widze, że bah wysłał mi we wtorek malia, że pieniądze nie wpłynęły na ich konto. Jak myślicie, czy może być to spowodowane świętami? I czy zdarzyło sie wam coś takiego?

tom26 0

tom26

Użytkownik
A ja martwię się czymś innym :/ wypłacałem przed nowym rokiem 240zł i cały czas ta kwota była pokazana jako (operacja w realizacji - 240zł) coś takiego. Teraz już tego nie ma a pieniędzy na koncie w mbanku jeszcze nie mam :/

herbatnik 28

herbatnik

Użytkownik
A ja martwię się czymś innym :/ wypłacałem przed nowym rokiem 240zł i cały czas ta kwota była pokazana jako (operacja w realizacji - 240zł) coś takiego. Teraz już tego nie ma a pieniędzy na koncie w mbanku jeszcze nie mam :/
nie martw sie. kasa nie długo dojdzie. jeżeli juz w operacja w realizacji pisze 0..to znaczy ze kasa zostala wyslana

floxal 30

floxal

Użytkownik
24.12 wpłaciłem na konto bah 30zł (na poczcie). Przesłałem skan dowodu wpłaty i dopisali mi na konto wpłaconą kwote. Sprawdzam dzisiaj skrzynke odbiorczą i widze, że bah wysłał mi we wtorek malia, że pieniądze nie wpłynęły na ich konto. Jak myślicie, czy może być to spowodowane świętami? I czy zdarzyło sie wam coś takiego?
Nie masz się co martwić, ja wpłaciłem pieniądze co prawda 27.12 ale przelewem internetowym, który jest o wiele błyskawiczniejszy niż poczta, pieniędzy nei mam do tej pory jeszcze u nich na koncie. też się troche denerwowałem i pisałem z nimi na live support, ale uspokoili mnie, że to wszystko jest spowodowane, świętami nowym rokiem itd, i pieniądze będą zaksięgowanie najprawdopodobniej teraz w poniedziałek lub wtorek ???? pozdro

N 8

nalewator

Użytkownik
Witam. Wlasnie przed chwilka skonczyl sie mecz Cibony z Unicaja postawilem over 153 i tyle oczek wlasnie bylo ale nie bylo zakladu na rowne 153 tylko był under i over. Czyli obstawiajac w tym przypadku under i over i tak jestem w plecy. Jest szansa ze policza po kursie 1,0??

Do góry Bottom