13 mzrm Użytkownik Czerwiec 29, 2013 #1 Witam mam problem ze stroną Bet365. Dziwnie to zabrzmi ale zniknęły wszystkie napisy. Nie wiem co zrobić, może to jest jakaś awaria ? Czego to może być wina ? Ma ktoś tak samo jak ja ? Oto screen na zobrazowanie problemu ;//
Witam mam problem ze stroną Bet365. Dziwnie to zabrzmi ale zniknęły wszystkie napisy. Nie wiem co zrobić, może to jest jakaś awaria ? Czego to może być wina ? Ma ktoś tak samo jak ja ? Oto screen na zobrazowanie problemu ;//
D 3,2K dawczan Użytkownik Czerwiec 29, 2013 #2 Coś z Twoim kompem, przeglądarką, ciasteczkami ? Na pewno nie wina bet365.
13 mzrm Użytkownik Czerwiec 29, 2013 #3 Problem rozwiązał się sam, po godzinie czekania mam "normalną" stronę bet365.
4,8K doberman Forum VIP Czerwiec 29, 2013 #4 Ja proponuje czyszczenie rejestrów itd., (ciasteczka) ponieważ błędy mogą się zdarząc częściej nie wiem jakiego Antivira uzywasz
Ja proponuje czyszczenie rejestrów itd., (ciasteczka) ponieważ błędy mogą się zdarząc częściej nie wiem jakiego Antivira uzywasz
4,8K doberman Forum VIP Czerwiec 30, 2013 #7 Http/1.1 Service Unavailable Błąd skryptu pewnie nie długo to naprawią.
13 mzrm Użytkownik Czerwiec 30, 2013 #8 Też to miałem u mnie już wszystko w porządku u reszty powinno też być dobrze