>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem ze Skrill

K 0

kaziuretka

Użytkownik
Witam!
Na początku chce zaznaczyć że korzystam ze Skrill już dłuuuugi czas i nigdy nie miałem z tym problemu. Problem zaistniał gdy w poniedziałek wpłaciłem 140 zł na swoje konto skrill przez SOFORT. Napisane jest że pieniądze pojawią się na moim koncie natychmiastowo...jest czwartek pieniędzy nie ma, ale co ciekawe widnieją one w historii transakcji jako zasilenie (przetworzone) jednak saldo na koncie wciąż wynosi 0. Druga sprawa że jak chce wpłacić kase do bet365 przez skrill pojawia mi się taki komunikat: &quot;przykro nam płatność nie powiodła się. Dostęp do Twojego konta jest ograniczony z powodów bezpieczeństwa. Udaj się na stronę skrill pomoc, w celu rozwiązania tego problemu&quot;. No dobra więc pisze do nich maila (nie jednego już ale chyba ze 3) i oczywiście ZERO odzewu. Miał ktoś podobną sytuację? Wiecie co mogę zrobić? Będę wdzięczny za pomoc.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Problem zaistniał gdy w poniedziałek wpłaciłem 140 zł na swoje konto skrill przez SOFORT. Napisane jest że pieniądze pojawią się na moim koncie natychmiastowo...jest czwartek pieniędzy nie ma, ale co ciekawe widnieją one w historii transakcji jako zasilenie (przetworzone) jednak saldo na koncie wciąż wynosi 0.
Druga sprawa że jak chce wpłacić kase do bet365 przez skrill pojawia mi się taki komunikat: &quot;przykro nam płatność nie powiodła się. Dostęp do Twojego konta jest ograniczony z powodów bezpieczeństwa. Udaj się na stronę skrill pomoc, w celu rozwiązania tego problemu&quot;.
Jeżeli chodzi o tą wpłatę to nie dawno skrill miał problemy techniczne i wypłaty z bankomatu nie zostały prawidłowo naliczane. Tzn jezeli wypłaciłeś z bankomatu np 200zł to ta transakcja nie została rozliczona prawidłowo i twoje saldo wynosiło 200 czyli tak jak byś nic nie wypłacił. Jeżeli się zorientowałeś i ponownie wypłaciłeś tą kwotę to twoje saldo automatycznie wynosiło -200 mimo że widniejące saldo miałeś 0. Każda wpłata automatycznie pokrywa ten debet. Przypomnij sobie czy miałeś może taką sytuacje.
To jest jedna z możliwości. Napisz do skrilla i czekaj na odpowiedź bo może chodzić zupełnie o coś innego. Jeżeli było tak jak mówię to każda kolejna wpłata będzie pokrywać debet dopuki nie wyzerujesz salda tyle ile wypłaciłeś tyle musisz wpłacic zebyś przy kolejnych wpłatach miał dodatnie saldo.

K 0

kaziuretka

Użytkownik
Problem wypłat z bankomatów mnie nie dotyczy gdyż nie posiadam karty do mojego konta w skrill. Czekam na odpowiedź już 3-4 dni i nie wiem czy sie doczekam. Spróbuje może tam dzisiaj zadzwonić ale wiadomo że to są chyba spore koszta.

Do góry Bottom