>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z ZATWIERDZANIEM STAWEK w EXPEKT !!!!!!!

A 72

antua

Użytkownik
Jestem klientem Expekta od bodajze 2 lat i jak dotychczas nie mialem zadnych problemow - wysokie kursy, bezproblemowe wyplaty, itd. Ale ostatnimi dniami wkurzyli mnie na maksa. Od pewnego czasu mam problem z ZATWIERDZANIEM STAWEK wybranych zakładów. Czasem gdy chce wyslac jakis kupon (2, 3 mecze) za np. 30zł system zatwierdza mi maksymalnie za np. 5zł a ani grosza więcej. Pojawia się nastepujacy komunikat. Przyklad z dzisiejszego dnia - chce psotawic FUTSAL: Hiszpania - Serbia powyzej 6.5 goli za 20zł, po naciesnieciu ok pojawia mi sie nastepujacy komunikat:
kurs: 1.58
stawka : 3.00 (17.00) PLN
możliwa wygrana: 4.74 PLN
Suma w nawiasie ukazuje czesc stawki pobrana w celu uzyskania akceptacji. Informacja o zaakceptowaniu/odrzuceniu stawki bedzie podana w jak najszybszym czasie. Stawki ktore nie sa jeszcze zaakceptowane przez Expekt.com zanim nastapi rozpoczecie pierwszego zdarzenia beda zwrocone i nie beda czescia zakladu.
I tak jest coraz czesciej, tym bardziej na zakladach LIVE, wczoraj obstawiam zdarzenie za 50zł, system zatwierdza mi za 4zł !!!. Pisalem do obslugi klienta 3krotnie, dopiero dzis uzyskalem nastepujaca odpowiedz:
Szanowny Kliencie nie jestesmy w stanie na to pytanie Panu jednoznacznie odpowiedziec poniewaz czesc lub calosc stawki moze byc odrzucona i zwrocona na konto gracza zgodnie z regulaminem naszego serwisu.
Jaka przycyzne tej decyzje podali mi nastepujacy punkt regulaminu, ktory jest tak zrozumialy jak ta ich cala Polityka bezpieczenstwa systemu:
4.5
EXPEKT.COM zastrzega sobie prawo do odrzucenia całości lub części jakiegokolwiek zakładu i do uczynienia takiego zakładu ważnym. EXPEKT.COM powiadomi o tym klienta poprzez e-mail, telefon bądź fax i postawiona stawka będzie zwrócona na konto użytkownika. Kiedy wybrana selekcja jest uznana za ważną w zakladach Singlowych, stawka będzie zwrócona. W zakładach akumulacyjnych, stawka będzie przedstawiona w oparciu o pozostające selekcje, gdzie zakład Podwójny staje się Pojedyńczym, Potrójny staje się Podwójnym itd.
Napiszcie czy macie podobne problemy, i jak wyglada sytuacja u innych internetowych bukmacherow, bo jak tego nei zmienia to na pewno była to moja ostatnia wplata kasy jaka dokonalem na konto EXPEKTA.

mardokk 0

mardokk

Użytkownik
No dokladnie moze za duzo wygrywasz bo jak mowisz jestes juz ich klientem przez dwa lata takze bardzo mozliwe ze nalozyli ci limity :p

A 72

antua

Użytkownik
Gram srednio po 10-30zł, a w ciagu 2 lat na czysto jestem co najwyzej 500zł. Nie jest to wiec jakas astronomiczna suma, ktora uprawnia aby nakladac jakies ograniczenia na stawki. Przyklad z wczoraj system zatawierdzal mi stawke maksymalnie 5zł podczas obstawiania LIVE na zdobywce bramek w meczu ROSJA - UKRAINA (Futsal). Przegladajac strony w internecie napotkalem sie ze wystepuja takie ograniczenia ale u graczy ktorzy stawiaja po kilkanascie tysiecy zlotych na jeden, dwa mecze, no ale nie za 5 czy 10zł !!.
Wkurzyl mnie Polski support jak mi napisal ze jak nie wchodzi kupon za 30zł to mam sobie postawic 10 zakladow po 3 zł ???? ... - naprawde bardzo praktyczny sposob na rozwiazanie problemu zwlaszcza podczas obstawiania LIVE, szkoda gadac. Dopisali jeszcze ze pracuja ciagle nad poprawa swojego systemu ... ja wiec chyba narazie podziekuje EXPEKTOWI

R 0

robert-20790

Użytkownik
Dajcie sobie z ta firme spokoj, nawet telefonicznego biura osblugi klienta nei maja czy czata w PL. W emailach olewajac klientow.
Pytam się, kiedy bedzie nowa oprawa graficzna zakladow live a baba do mnie, pracujemy juz nad tym juz jakis czas. Wkrotce powinna pojawic sie nowa grafika. No i sie nie pojawila a pytalem sie baby jakis rok temu.

Do góry Bottom