>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z zakładem

marcin9002 0

marcin9002

Użytkownik
Witam. Zawarłem zakład LIVE w Bet at home.

FC Levadia Tallinn - JK Trans Narva (Kto strzeli następną bramkę?) TYP - X !

Była to minuta 92. Levadia prowadziła 3:0. Kurs był marny ale zagrałem za całą kasę. Sprawdziłem wynik i w końcowym raporcie jest 3:0 ale kuponu mi nie uznało. W związku z czym całą kasę szlag wziął :/ Czy ktoś z was miał takie problemy albo podobne z BaH ?:&gt;

cichacz 0

cichacz

Użytkownik
Pisz do ich supportu, na bah-u jest wiele takich pomylek, napisz jak wyglada sprawa, nr. konta swojego u nich, i kasa przyjdzie spowrotem na Twoje konto.

lexewus 0

lexewus

Użytkownik
Żeby nie zakładac nowego tematu, zadam moje podobne pytanie tutaj. Zagrałem na Live mecz Portsmouth FC - Birmingham City (under/over 2.5) dałem under 2,5 przy stanie 0:2 w 89 minucie... W doliczonych 4 minutach tego meczu Portsmouth strzelił gola i końcowy wynik meczu to 1:2.
Zakład mam uznany jako Przegrany, ale czy tak powinno być, jeżeli trzeci gol padł w doliczonym czasie gry?

artsik 3

artsik

Użytkownik
Żeby nie zakładac nowego tematu, zadam moje podobne pytanie tutaj. Zagrałem na Live mecz Portsmouth FC - Birmingham City (under/over 2.5) dałem under 2,5 przy stanie 0:2 w 89 minucie... W doliczonych 4 minutach tego meczu Portsmouth strzelił gola i końcowy wynik meczu to 1:2.
Zakład mam uznany jako Przegrany, ale czy tak powinno być, jeżeli trzeci gol padł w doliczonym czasie gry?
Tak, zakład słusznie uznany za przegrany.

Do góry Bottom