mam problem z wyplata kasy od bukmachera ;betlads" dopiero zaczynam przygode z bukmacherka wiec prosze o wyrozumialosc ktos moze wie jak wyplaca sie kase od tego buka?prosze o pomoc GG-8122561
mam problem z wyplata kasy od bukmachera ;betlads" dopiero zaczynam przygode z bukmacherka wiec prosze o wyrozumialosc ktos moze wie jak wyplaca sie kase od tego buka?prosze o pomoc GG-8122561
A dokladnie z czym masz problem? Nikt jasnowidzem nie jest, musisz podac w czym tkwi problem, wiecej szczegolow. Ja z Betlads wyplacalem pare miesiecy temu kase na konto bankowe i zadnych problemow nie mialem.
pzdr
otz problem tkwi w tym iz kase mam w dziale :Sportsbeting balance"i z tego co sie zorientowlem to musze ja przelac do dzialu :Cashier"tylko nie mam pojecia jak nie znam angielskiego
otz problem tkwi w tym iz kase mam w dziale :Sportsbeting balance"i z tego co sie zorientowlem to musze ja przelac do dzialu :Cashier"tylko nie mam pojecia jak nie znam angielskiego
Musisz wejsc w "cashier" i potem przelac ze sportsbeting do cashier robiac "Transfer from Sportsbetting to Cashier" (tam zmieniasz skad i dokad chcesz przelac). Jak juz bedziesz mial w "Cashier" to zlecasz wyplate.
Powodzenia