>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

problem z wyplata

B 0

bono0805

Użytkownik
mam problem z wyplata kasy od bukmachera ;betlads&quot; dopiero zaczynam przygode z bukmacherka wiec prosze o wyrozumialosc ktos moze wie jak wyplaca sie kase od tego buka?prosze o pomoc GG-8122561

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
mam problem z wyplata kasy od bukmachera ;betlads&quot; dopiero zaczynam przygode z bukmacherka wiec prosze o wyrozumialosc ktos moze wie jak wyplaca sie kase od tego buka?prosze o pomoc GG-8122561
A dokladnie z czym masz problem? Nikt jasnowidzem nie jest, musisz podac w czym tkwi problem, wiecej szczegolow. Ja z Betlads wyplacalem pare miesiecy temu kase na konto bankowe i zadnych problemow nie mialem.
pzdr

damianek632 9

damianek632

Użytkownik
jak zaczynasz dopiero przygode z bukmacherka to polecam na poczatek jakies bah,albo unibet a nie pakujesz sie w jakies betlands :p

ale jak dobrze kojarze betlands to siec b2b , to raczej nie powinno byc problemow z wypłatą... chyba że źle kojarze to poprawcie mnie :p

B 0

bono0805

Użytkownik
otz problem tkwi w tym iz kase mam w dziale :Sportsbeting balance&quot;i z tego co sie zorientowlem to musze ja przelac do dzialu :Cashier&quot;tylko nie mam pojecia jak nie znam angielskiego

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
otz problem tkwi w tym iz kase mam w dziale :Sportsbeting balance&quot;i z tego co sie zorientowlem to musze ja przelac do dzialu :Cashier&quot;tylko nie mam pojecia jak nie znam angielskiego
Musisz wejsc w &quot;cashier&quot; i potem przelac ze sportsbeting do cashier robiac &quot;Transfer from Sportsbetting to Cashier&quot; (tam zmieniasz skad i dokad chcesz przelac). Jak juz bedziesz mial w &quot;Cashier&quot; to zlecasz wyplate.
Powodzenia

Do góry Bottom