witam. Juz dluzszy czas probuje wyplacic pieniadze od stargamesow i problem w tym ze ciagle cos chca zdjecia dowodu itd ale glowny problem w tym ze przelalem kase z konta kolegi i musi byc napisane jakies poswiadczenie o uzyczenie karty kredytowe ... cos tam pisalismy ale widocznie zle bo dalej chca... a i rachunek jeszcze musze zaplacony pokazac i nie wiem co mam dac skoro nie mam nic na siebie.. ostatni ich mail <
Twoje konto zostało właśnie odblokowany. Aby przetworzyć wycofanie EUR 599 mamy
potrzebne są następujące dokumenty:
- ID twarzy (to zdjęcie z was, trzymając swój identyfikator)
- Rachunek za media (nie starszy niż 2 miesiące)
- Obraz z karty kredytowej w imieniu posiadacza karty i cztery ostatnie cyfry widoczne
- Identyfikator posiadacza karty
- Pełnomocnictwo, które zostały dopuszczone do korzystania z karty kredytowej
Dziękuję za współpracę.
i jesli by zrobili ewentualnie wyplate to jakis procent musze na podatek chyba przelac z tego co wiem tylko tez niezabardzo wiem gdzie... Mam nadzieje ze ktos obeznany bedzie chcial mi pomoc za co z gory dziekuje. Pozdrawiam .
Twoje konto zostało właśnie odblokowany. Aby przetworzyć wycofanie EUR 599 mamy
potrzebne są następujące dokumenty:
- ID twarzy (to zdjęcie z was, trzymając swój identyfikator)
- Rachunek za media (nie starszy niż 2 miesiące)
- Obraz z karty kredytowej w imieniu posiadacza karty i cztery ostatnie cyfry widoczne
- Identyfikator posiadacza karty
- Pełnomocnictwo, które zostały dopuszczone do korzystania z karty kredytowej
Dziękuję za współpracę.
i jesli by zrobili ewentualnie wyplate to jakis procent musze na podatek chyba przelac z tego co wiem tylko tez niezabardzo wiem gdzie... Mam nadzieje ze ktos obeznany bedzie chcial mi pomoc za co z gory dziekuje. Pozdrawiam .