>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z wypłata na konto w Moneybookers.

haaazaard 0

haaazaard

Użytkownik
Jak to jest z tym Mb, jesli wplacamy kaske na konto do gry, pieniążki ida 5 sekund, a jak chcemy wyplacic.....??

przed chwila chcialem wyplacic kaske i pisze mi ze bedzie ona szla 2-3 dni z tego co pamietam, jestem troche podirytowany, myslalem ze kaska bedzie szla &quot;sekundowe&quot; sprawy.....?

rzeczywiscie tak dlugo idzie na MB, czy idzie sekunde i tylko ja mam taki problem??

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Jak to jest z tym Mb, jesli wplacamy kaske na konto do gry, pieniążki ida 5 sekund, a jak chcemy wyplacic.....??
przed chwila chcialem wyplacic kaske i pisze mi ze bedzie ona szla 2-3 dni z tego co pamietam, jestem troche podirytowany, myslalem ze kaska bedzie szla &quot;sekundowe&quot; sprawy.....?
rzeczywiscie tak dlugo idzie na MB, czy idzie sekunde i tylko ja mam taki problem??
rzeczywiście może iśc kilka dni ale najczęściej jest to dzień góra dwa

haaazaard 0

haaazaard

Użytkownik
ehhhhhhhhhhhhhhhh, to bieda... , gdzies czytalem, tylko nie pamietam co to byl za buk, ze wyplaty na MB w ciagu godzinki doslownie dochodzily....
mozecie polecic jakiegos buka gdzie sa rzetelni z wyplatami na Mb i kaska idzie szybko ???? ?

haaazaard 0

haaazaard

Użytkownik
nie no w sumie tak bylem wku...ony ale jest ok, dokladnie nie wiem ile to trwalo, ale tak na oko 3-4 h i mialem kaske na koncie, takze.... mimo wszystko polecam dalej expekt jako buka, nie tylko ze wyzsze kursy jak u rywali ale i z MB dali rade chlopaki ????

Do góry Bottom