>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z wypłata?? Może ktoś pomorze?

snajper2008 0

snajper2008

Użytkownik
Witam mam problem taki mały.. Tzn dostałem kiedys bonus 5zł na gry obruciłem go tak jak trzeba bylo i przelałem sobie całą kase na zakłądy sportowe i tak sobie grałem aż ugrałem troche kasy i chce teraz to sobie wypłacić... Pomyślałem ze zrobie wpłace troche kasy do nich zeby nie było że wypłacam tylko ten bonus i wpłaciłem tam 15zł. Mam konto w mbanku więc przez ten bank wpłaciłem kase. I teraz chce sobie wypłacić kase i nie wiem jak? Moze ktoś pomorze?

Może jest to bardzo banalne ale ja nie wiem poniewaz pierwszy raz gram u buka internetowego i jeszcze nigdy nic nie wypłacałem.

Oczywiście gram w betsson więc o tego bukmachera mi chodzi.

T 9

tosterkm

Użytkownik
- zaloguj sie, na gorze strony masz &quot;Moje konto&quot; (miedzy nickiem, a stanem konta), kliknij
- w kolumnie po lewej stronie masz &quot;Wypłać pieniądze&quot;, kliknij
- pojawi ci się kilka sposobów wypłat, jeden z nich to &quot;Przelew bankowy&quot; (kliknij na obrazek, na którym jest napis &quot;BANK TRANSFER&quot;)
- pojawi ci sie info ile masz kasy itd, masz wybrac kraj, wybierz POLSKA
- wypełniasz:
bank: mBank
Bic/SWIFT: BREXPLPWMUL
Numer konta IBAN (Pl +26 cyfr): wpisujesz tam PL12345678912345678912345678 (gdzie 12345678912345678912345678 to jest numer twojego konta, 26 cyfr)
Kwota: wedle uznania ;)
- klikasz &quot;Wypłata&quot;
powinno być wszystko ok
pozdrawiam
&quot;Problem z wypłata?? Może ktoś pomorze?
Witam mam problem taki mały.. Tzn dostałem kiedys bonus 5zł na gry obruciłem go tak jak trzeba bylo i przelałem sobie całą kase na zakłądy sportowe i tak sobie grałem aż ugrałem troche kasy i chce teraz to sobie wypłacić... Pomyślałem ze zrobie wpłace troche kasy do nich zeby nie było że wypłacam tylko ten bonus i wpłaciłem tam 15zł. Mam konto w mbanku więc przez ten bank wpłaciłem kase. I teraz chce sobie wypłacić kase i nie wiem jak? Moze ktoś pomorze?
Może jest to bardzo banalne ale ja nie wiem poniewaz pierwszy raz gram u buka internetowego i jeszcze nigdy nic nie wypłacałem.
Oczywiście gram w betsson więc o tego bukmachera mi chodzi.&quot;
nie to żebym sie czepiał, ale aż w oczy kłuje...

Do góry Bottom