>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

problem z wypłatą

F 0

fazi23

Użytkownik
witam wszystkich, jestem zielony jeslii chodzi o bet at home i mam pytanie, wpłaciłem na konto 20 zl i dostałem bonus w wysokości 10 zl czyli razem 30zl. wygrałem w kasynie 100 zl i chciałem wypłacić ale pojawia mi sie komunikat &quot;Wymagany w ramach akcji bonusowej obrót nie został jeszcze dokonany&quot; Nie mam pojęcia o co chodzi i prosiłbym o wytłumaczenia w najprostszy sposób o co chodzi

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Musisz po prostu zrobić obrót ale grając w zakłady sportowe, bo tam odebrałeś ten bonus.
Wpłacona kwota – łącznie z dopisanym bonusem – musi zostać trzy razy postawiona w zakładach sportowych przed możliwością wypłaty
Skoro wpłaciłeś 20 zł, dostałeś 10zł to daje łączną kwotę 30 zł. Co automatycznie licząc daje sumę 90zł do obrotu.
E: To nie znaczy, że musisz stawiać wszystko na jednego singla, czy AKO. Ważne, by łącznie została obrócona ta suma (90 zł).

A 861

amigo007

Użytkownik
Zerknąłem w regulamin i wpłata + bonus mnoży się razy cztery. Czyli musisz zagrać za 120zł. Stawki są bez znaczenia, możesz nawet grać po 2zł. Ważne żeby w sumie uzbierało się postawionych zakładów na 120zł. No i kurs minimalny zaliczany do obrotu to 1,70.

zakladowa 825

zakladowa

Użytkownik
nie, musisz tych dwojek (zlotowek) nastawiac az za 120 zl.
2+2+2+2....+2=120
rownie dobrze mozesz jednorazowo puscic kupon za 120 zl, lub dwa kupony po 60, to nie ma znaczenia.
LACZNIE MUSISZ PRZED WYPLATA POSTAWIC ZA 120 ZL

Do góry Bottom