>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Problem z wypłatą !!!

B 0

balcero

Użytkownik
Witam gorąco. Mam taki oto problem. Chciałem wypłacić pieniądze z Betsson na moje konto bankowe. To jest spora sumka (powyżej 10tys zł), przelew nadałem 23 lutego około godz 23 i aż do piątku rano (27.02) nadal był w Betssonie jako &quot;księgowane wypłaty&quot;. Szybko zwróciłem środki pieniężne na moje konto w Betsson i w piątek raz jeszcze około południa nadałem wypłatę. Może ktoś miał ten sam problem? Strasznie długo wypłaty idą. Wpłata na Betsson jest błyskawiczna a wypłata idzie i idzie i końca nie widać. Ile trzeba czekać na pieniądze na koncie bankowym wpłacone przez Bettson?

z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
A wpłacałes kase przez ten rachunek na konto betsson?? bo jak nie to masz już odpowiedz na pytanie

B 0

balcero

Użytkownik
Wpłacałem za pomocą mTransferu z mBanku a wypłacić chcę za pomocą zwykłego przelewu na moje konto. Wpłata i wypłata oczywiście z tego samego konta bankowego.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Buki generalnie mają zapisane w regulaminie ze wyplata może potrfac do 10 dni roboczych mniejsze kwoty realizowane są szybko co pozostaje bankowi tylko zaksięgować. Zresztą najlepiej w tej sprawie napisz do Betsson po przez strone główną kontakt support lub zapytaj na live CHat

B 0

balcero

Użytkownik
Pisałem do nich ale na razie cisza, na livechat nie wchodzę gdyż moja znajomość angielskiego nie jest za wysoka, dodzwonić także nie ma jak gdyż kobieta która podnosi słuchawkę także po angielsku tylko mówi. Może rzeczywiście trzeba aż tyle czekać? Chodzi o wypłatę kwoty 27tys zł.

P 0

pavlinho

Gość
Lepiej nie wypłacaj od razu całej sumy. Już jeden tak zrobił (o ile to prawda) i wezwał go bank.

Do góry Bottom