>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

problem z wypłatą

T 0

typer453

Użytkownik
witam ,mam pytanie otzymałem bonus od bettson i obróciłem go na 25 zł po czym przelałem na zaklady zagrałem i obróciłem na 83 zł,problem polega na tym ze napisałem do supportu ile trwa wypłata na moneybookers i w trakcie rozmowy stwierdzili ze nie dokonałem depozytu i moge wyplacic tylko na konto bankowe ale ja takiego nie posiadam ,wiec im napisłem ze nie posiadam takiego konto,potem napisałem ,do angielskiego supportu i powiedzieli ,ze nie ma problemu,i teraz juz zgłupiałem ale co najwazniejsze zleciłem wypłate na moje konto moneybookers i została przyjeta a status -wygrana,jak myslicie wypłaca czy nie? prosze o opinie
acha zapomniałem doda srodki z konta zostały pobrane

darkmessiash 0

darkmessiash

Użytkownik
witam ,mam pytanie otzymałem bonus od bettson i obróciłem go na 25 zł po czym przelałem na zaklady zagrałem i obróciłem na 83 zł,problem polega na tym ze napisałem do supportu ile trwa wypłata na moneybookers i w trakcie rozmowy stwierdzili ze nie dokonałem depozytu i moge wyplacic tylko na konto bankowe ale ja takiego nie posiadam ,wiec im napisłem ze nie posiadam takiego konto,potem napisałem ,do angielskiego supportu i powiedzieli ,ze nie ma problemu,i teraz juz zgłupiałem ale co najwazniejsze zleciłem wypłate na moje konto moneybookers i została przyjeta a status -wygrana,jak myslicie wypłaca czy nie? prosze o opinie

acha zapomniałem doda srodki z konta zostały pobrane
ale masz IQ trza było na poczatku poszukać na forum ile idzie kasa na mb z betsson albo na stronie u nich teraz moga ci na złość zatrzymac wyplate trza bylo im sie nie chwalic ja kiedys z proma ugralem sporo hajzu i wyplacilem bez depozytu czkalem kilka godzin

Do góry Bottom