>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z wypłatą z Bwin

J 0

juniorek82

Użytkownik
Witam
Proszę Was o pomoc , gram już kilka lat i po raz pierwszy mam taki kopot... Bwin zablokował mojej dziewczynie konto i nie chce wypłacić z niego pieniędzy. Najpierw argumentowali to tym , że chce wypłacić nie na swoje konto , teraz jak założyła swoje konto odmawiaja wypłaty odpisując , że nie jest osobą upoważnioną albo odpisuja bzdurne teksty , że zostało przekazane do odpowiedniego działu. Wszystko trwa już ponad 2 tygodnie i nie bardzo wiem co zrobić , a do wypłaty miała ponad 700 zł więc o odpuszczeniu im nie ma mowy. Czy można coś z tym zrobić?

bludek 367

bludek

Użytkownik
Masz na bwin swoje konto?
Dostałeś na to konto limity?
Braliście jakieś bonusy?
Graliście te same zakłady?

J 0

juniorek82

Użytkownik
Na swoje miałem bonus , dziewczyna też jako polecona przeze mnie ale bonus kilka m-cy temu był obrócony i wypłacona forsa , rzecz miała miejszce w ostatnim miesiącu. Wpłacałem regularnie grubymi stówami i czasem wypłacałem , przemieliłem w miesiąc ponad 3 tyś i pewnego dnia wieczorem zleciłem wypłate (jak zawsze poprzednio) a Ci zablokowali konto i teraz pisze maile , że chcę wypłacić. Najpierw pisali , że nie ma dziewczyna konta , teraz nie maja argumentu (dziewczyna założyła konto) ale dalej nie chcą wypłacić

Do góry Bottom