>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z wypłatą z betandwin

D 0

damiano874

Użytkownik
Witam,
Dzisiaj założyłem szybko konto na betandwin. Wpłaciłem natychmiastowo pieniądze w kwocie 40PLN. Jako, że mi się tam nie spodobało stwierdziłęm, że nie chcę tam grac i chce wyplacic swoje pieniądze.
ZACZĘŁO SIĘ...
Wpłaciłem jeszcze 80PLN żeby móc wypłacić swoje pieniądze. Wszystkich transakcji dokonywałem poprzez moneybookers. Następnie chcąc juz wypłacić wszystko próbuję tego dokonać i wyskakuje mi, że wypłata została anulowana. Pieniędzy nie ma, 120PLN zniknęło. Takiego złodziejstwa jeszcze nie widziałem. Powinno być tak, że tak samo szybko jak wpłacam tak samo wypłacam. Nigdy więcej betandwin. I w ogóle odechciało mi się już grać u bukmacherów. Żądam tylko zwrotu moich pieniędzy. Co powinienem zrobić? Napisałem już do supportu, ale z tego co czytałem mają w nawyku złodziejskie zachowanie i w ogóle nawet nie odpowiadają lub zamykają od razu konto po takim mailu. Operacje na swoim koncie zapisane mam. Powinienem się obawiać? Pilnie ptorzebuję tych pieniędzy, a tu mi takie coś wyskoczyło. No nic tylko schłostać właścicieli i za jaja powiesić. :;/:

favago 69

favago

Użytkownik
Ale postawiłeś chociaż jeden zakład u bukmachera? Żeby wypłacić pieniądze musisz nimi obrócić na koncie buka, nie można wpłacić i zaraz wypłacić tej kasy.
Zastanów się na przyszłość najpierw, czy podoba Ci się dany buk, a dopiero później ładuj w niego kasę ;)

EDIT: Ponadto przed pierwszą wypłatą musisz przejść weryfikację danych.

favago 69

favago

Użytkownik
no właśnie nic nie postawiłem. nie wiem co teraz?
Teraz to:

Przed pierwszą wypłatą wygranych, tożsamość użytkownika musi zostać zweryfikowana, a użytkownik musi przedstawić stosowne dokumenty, potwierdzające jego tożsamość (m.in. kopię paszportu, dowodu osobistego lub prawa jazdy) oraz dokumenty umożliwiające pełną identyfikację użytkownika (m. in. aktualny rachunek za prąd, telefon, gaz, wystawiony na użytkownika lub aktualny wyciąg bankowy). W przypadku rozbieżności danych lub niedostarczenia tych dokumentów, wszystkie wyniki gier i zakładów zostaną anulowane, a wygrane nie zostaną wypłacone, z wyjątkiem przypadku, w którym użytkownik będzie w stanie w inny sposób udowodnić prawo do środków zgromadzonych na koncie. Jeżeli użytkownik otworzy kilka kont, spółka ma prawo do odmowy wypłaty środków z tych kont (z wyjątkiem środków zdobytych zgodnie z zasadami na pierwszym koncie, pomniejszonych o 10% opłatę manipulacyjną).
Za regulaminem buka.

D 0

damiano874

Użytkownik
ok, rozumiem.ale jak im wysle teraz zdjecie mojego dowodu to mi zwrócą te pieniądze? czy jak? nigdy wiecej juz nie zagram, to napewno. a juz w ogole nie wplace pieniedzy na jakies zafajdane gry przez internet...

favago 69

favago

Użytkownik
ok, rozumiem.ale jak im wysle teraz zdjecie mojego dowodu to mi zwrócą te pieniądze? czy jak?
Zwrócić zwrócą. Nie wiem, jak jest w przypadku Betandwin, ale u niektórych buków masz zapis w regulaminie zobowiązujący Cię do obrotu wpłaconą kasą przed wypłatą. Jeśli chcesz wypłacać bez wspomnianego obrotu musisz liczyć się z prowizją - różną, w zależności od buka. Doczytaj w regulaminie Betand win.
nigdy wiecej juz nie zagram, to napewno. a juz w ogole nie wplace pieniedzy na jakies zafajdane gry przez internet...
Hehehe, nie poddawaj się tak szybko. Co się w ogóle stało takiego, że tak nagle Ci się odwidział bukmacher?

D 0

damiano874

Użytkownik
idą święta, potrzebuję gotówki to jeszcze teraz problemy z betandwin. ja raczej preferuje pokera aniżeli bukmacherke. chciałem puścić 2 kupony na dzisiaj bo nie zdążyłem do stsu u siebie w mieścinie i się zrodził taki syf. mam nadzieję, że zwrócą mi te pieniądze jeszcze w tym roku...

player1 5

player1

Użytkownik
Jeżeli nie robiłeś bezpośrednio przelewu ze swojego konta to nie wypłacisz.Pewnie będzie musiał przechodzić weryfikacje.Miałem podobnie w tobecie z tym,że troche tam wygrałem.Przy zleceniu przelewu na koncie zostało zero a przlew zablokowany.Dopiero po weryfikacji konta mogłem wypłacić.W sumie ja czekałem ponad dwa tygodnie także powodzenia.

D 0

damiano874

Użytkownik
Jeżeli nie robiłeś bezpośrednio przelewu ze swojego konta to nie wypłacisz.
Nie rozumiem? Wpłaciłem pieniądze do nich poprzez moneybookers i chciałem wypłacić ta samą metodą.

player1 5

player1

Użytkownik
Przelew z moneybookers do booka nie idzie z twojego konta bankowego.U wielu buków jest zapis,że możesz wypłacić środki tylko na konto z którego wpłacałeś te pieniądze.Jeżeli chodzi o moneybookers to booki robią weryfikację.

M 33

mariobross111

Użytkownik
Witam,
Dzisiaj założyłem szybko konto na betandwin. Wpłaciłem natychmiastowo pieniądze w kwocie 40PLN. Jako, że mi się tam nie spodobało stwierdziłęm, że nie chcę tam grac i chce wyplacic swoje pieniądze.
ZACZĘŁO SIĘ...
Wpłaciłem jeszcze 80PLN żeby móc wypłacić swoje pieniądze. Wszystkich transakcji dokonywałem poprzez moneybookers. Następnie chcąc juz wypłacić wszystko próbuję tego dokonać i wyskakuje mi, że wypłata została anulowana. Pieniędzy nie ma, 120PLN zniknęło. Takiego złodziejstwa jeszcze nie widziałem. Powinno być tak, że tak samo szybko jak wpłacam tak samo wypłacam. Nigdy więcej betandwin. I w ogóle odechciało mi się już grać u bukmacherów. Żądam tylko zwrotu moich pieniędzy. Co powinienem zrobić? Napisałem już do supportu, ale z tego co czytałem mają w nawyku złodziejskie zachowanie i w ogóle nawet nie odpowiadają lub zamykają od razu konto po takim mailu. Operacje na swoim koncie zapisane mam. Powinienem się obawiać? Pilnie ptorzebuję tych pieniędzy, a tu mi takie coś wyskoczyło. No nic tylko schłostać właścicieli i za jaja powiesić. :;/:
Zanim wpłacisz pieniądze do buczka to najpierw pomyśl ......
W jakim celu to robisz.Wcześniej o nim poczytaj jakie obowiązują
w nim procedury. W bwin nie wypłacisz kasy jak nie zrobisz weryfikacji !

Do góry Bottom