>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

problem z wypłatą (moneybookers)

P 10

pawu

Użytkownik
Witam , mam problem chcę wypłacić pieniądze z moneybookers na konto bankowe . Zarejestrowałem już numer bankowy itp. i gdy wpisuje kwotę i klikam dalej wyskakują mi 3 punkty ze musze potwierdzić weryfikacje .

Każą mi najpierw wypłacić 45 zł lub mniej i dodatkowe opłaty za pobranie . To jest chore .

co mam zrobić zeby po ludzku wypłacić tą kase .

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Witam , mam problem chcę wypłacić pieniądze z moneybookers na konto bankowe . Zarejestrowałem już numer bankowy itp. i gdy wpisuje kwotę i klikam dalej wyskakują mi 3 punkty ze musze potwierdzić weryfikacje .

Każą mi najpierw wypłacić 45 zł lub mniej i dodatkowe opłaty za pobranie . To jest chore .

co mam zrobić zeby po ludzku wypłacić tą kase .
jakie dodatkowe opłaty? Pewnie Ci chodzi o kilka PLN ?
to jest normalna weryfikacja konta bankowego, wypłacasz na swoje konto określoną kwotę, moneybookers sprawdza czy dane zgadzają się z danymi konta bankowego .

S 0

sahar

Użytkownik
Nic nie potwierdzasz. Robi to moneybookers, na podstawie danych na ktore zalozyles konto, jak i tych ktore przyjda w danych przelewu.

S 0

sahar

Użytkownik
Tak. Masz zrobic przelew z banku na kwote ilus dziesieciu tam zlotych. Nie pamietam ilu juz. I tyle. No i jeszcze poczekac pare dni.

Do góry Bottom