>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Problem z Wypłatą MB

anarky 0

anarky

Użytkownik
otóż normalnie wypłacałem środki itd....

2 lata temu weryfikowałem konto oczywiscie wszystko jest w porządku.

teraz zazyczyli sobie weryfiikacji i nie bardzo wiem co teraz mam zrobić. Dowod znowu im wyslalem ale to chyba nie starczylo...

Zrobilem nawet przelew 20gr na ich konto bankowe zeby zweryfikowac moje dane w banku..

TAKA INFORMACJA WYSKAKUJE MI PRZY WYPŁACIE...

CO MAM ZROBIĆ ? PROSZĘ O POMOC POZDRO

Wymagana jest weryfikacja tożsamości!
Niestety nie możemy zweryfikować danych tego profilu z niezależnym źródlem informacji. W świetle brytyjskich przepisów przeciwdziałajacym praniu brudnych pieniędzy jesteśmy zobowiązani do zażadania dodatkowego dowodu tożsamości przed przystąpieniem do realizacji Państwa pierwszej wypłaty.

Oferujemy nastepujące szybkie i łatwe opcje:

Opcja 1: Obciążyć kwotą wypłaty Pana/Pani kartę kredytową/debetową (natychmiast)
Państwa karta zostanie obciążona opłatą za wypłatę.

Opcja 2: Weryfikacja Pana/Pani konta bankowego (w ciagu 3 dni roboczych)
Platność zostanie zrealizowana poprzez Państwa konto bankowe. W polu adnotacji tej płatności znajdzie Pan/i kod weryfikacyjny, który należy wprowadzić na naszej stronie internetowej.

Przepraszamy za zaistniale niedogodności. Mamy nadzieję na zrozumienie, ale są to środki nadrzedne i zgodne z przepisami prawa przeciwdziałającego praniu brudnych pieniędzy. W ten sposób chcemy zapewnić bezpieczeństwo Pana/i konta Moneybookers.

anarky 0

anarky

Użytkownik
20 gr przelałeś? to wcale się nie dziwię że nie zweryfikowali Twojego konta.
nie zrozumiales.....

CHodzilo im o to aby zrobić przelew z mojego Konta BANKOWEGO w Mbanku...
Obojętne jakiej kwoty.... na ich numer rachunkowy...aby mogli zweryfikować mi moje konto bankowe...

Nie bede im przelewał 100zł tylko przelałem 20gr tylko wlasnie w celu tej weryfikacji......(NIE ROBIE TAKICH transakcji przeciez na MONEY BOOKERS bo wlasnie sie o to czepiaja..)

takze ponawiam pytanie w sprawie problemu.

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
Też ostatnio potrzebowałem skorzystać z moneybookers zrobiłem konto,gdy dowiedziałem się że list z potwierdzeniem adresu dociera nawet to 3 tygodni postanowiłem wysłać skan mojego rachunku i dowodu po 2 dniach dostałem odp ze konto jest weryfikowane...żeby odblokować konto bankowe wpłaciłem &lt;zwykłym przelewem 40 GR:jezora:&gt; oczywiście zweryfikowali bez problemu bo nie o kwotę tu chodzi ????
Wczoraj nadszedł czas pierwszej wypłaty,też sporo czytałem ze sa problemy z tą pierwszą wypłata jak się zleca więcej niż 200 zł,ja wczoraj około 21 zleciłem wypłate na 800+ zł i ku memu zaskoczeniu już dzisiaj o 18 pieniądze były na moim koncie w mbanku,więc nie jest źle z tą firmą jak mówią niektórzy :-D
Anarky, jeszcze raz przelew zrób symboliczny na konto może wyślij im jeszcze raz skany i wszystko powinno być ok.

Do góry Bottom