>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Problem z wypłatą - dane

R 0

rzeka

Użytkownik
Cześć,

Problem dotyczy bet-at-home.

Założyłem konto jakoś rok temu, pograłem - przegrałem i o sprawie zapomniałem.
Teraz wróciłem, pograłem tydzień coś wygrałem chcę wypłacić, wysyłam zdjęcie prawka, i okazuje się, że źle wpisana jest data urodzenia. Konsultant (ci?) nie dopuszcza możliwości omylnego wpisania... I pisze non stop o powód podania złej daty. Pomyłka nie jest o 1 dzień zamiast 15-7-1990 jest 4-9-1990.
Ja osobiście nie pamiętam już co wpisywałem podczas rejestracji, na pewno nie chciałem nikogo tutaj starać się oszukiwać bo i jak? Wiadome jest, że wypłacają tym samym osobom tylko. Jaki miałoby sens podawać adres, imię oraz nazwisko, żeby podać specjalnie źle datę urodzenia?
Pytanie moje, co można w tej sprawie zrobić, jak to wytłumaczyć?
Nie mam żadnych multi-kont, pieniądze wpłacałem przez moje konto w banku, wypłata tak samo.

Taki sam post zamieszczam w dziale o dla początkujących, żeby większa ilość osób mogła spojrzeć i ewentualnie podpowiedzieć czy coś z tym można zrobić.
Jeżeli któreś z tych działów nie jest od tego - przepraszam, proszę usunąć.

Pozdrawiam.

jack4show 30

jack4show

Użytkownik
No nie wiem ja bym wysłał im skan dowodu osobistego i opisał całą sytuację, chociaż ta pomyłka to jeśli nie jest o 1 dzień to podpada im, bo mogłeś nie być pełnoletni jak zakładałeś konto dla nich i to już jest łamanie regulaminu.
Może Ci się uda wytłumaczyć, ja tak miałem kiedys w sportingbecie ale sie nie udało : D

R 0

rzeka

Użytkownik
Hej, dzięki za odpowiedź.

Miałeś taką samą sytuację, czyli zła data urodzeni, ale byłeś pełnoletni i nic się nie dało zrobić?
Ja wysłałem im prawo jazdy, więc mają moją datę (dlatego się spytali o nią), i wiedzę kiedy założyłem konto, niepełnoletność nie wchodzi w grę jak pisałem.
Jako że za każdym mailem dostaje odpowiedź, że chcą &quot;wiarygodnego&quot; wyjaśnienia to już trochę mnie to zaczyna denerwować. Pytanie jaka odpowiedź mogłaby ich zadowolić, a następne jakie są wyższe instancje do rozwiązywania takich spraw. Tylko LGA czy wcześniej gdzieś to do nich mogę jeszcze zgłosić?

Pozdrawiam

R 0

rzeka

Użytkownik
Napiszę finał tej sprawy, skoro nikt się na tym nie zna tutaj

Pieniądze zwrócili, wystarczyło trochę z nimi porozmawiać i nie przyjmować karnie ich tekstu o niewystarczających wyjaśnieniach. Także polecam nie robić się w bambuko, jeżeli racja jest po Waszej stronie.

Pozdrawiam

A 205

amindada

Użytkownik
ciesz się , że Ci zwrócili kasę a nie wyzywasz , ze nikt się nie zna - na forum są uzytkownicy z 10 letnimi stażami i nie jedno czytali i widzieli !!! Najbardziej rozbawiło mnie to zdanie -
&quot;Także polecam nie robić się w bambuko, jeżeli racja jest po Waszej stronie. &quot;
Jak racja moze byc po twojej stronie, jak wpisujesz calkowicie inna date urodzenia? Co innego jak zorientujesz sie po rejestracji, bo czasem faktycznie na stronie jak jest wolniejszy komp cos i muli to moze zdarzyc sie ze zle wskoczy data itp, a nie po pół roku gry nagle wychodzi inna data. Ciesz sie kasa i nie myśl ze jest to reguła u bukmacherów.

Do góry Bottom