>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

problem z wygrywaniem..

S 0

steve12

Użytkownik
Witam,
Niedawno rozpoczalem swoja przygode z internetowym bukiem. Wczesniej gralem tylko w naziemnych. Na sporcie mysle ze sie dobrze znam. Chociaz przynam ze brakuje mi szczescia. Ok przejdzmy do rzeczy.
Wplacilem 40 zł dostalem w postaci bonusa polowe z tego i mialem 60 zl, gram na Bet-at-home (mysle ze dobry ruch jak na poczatek, troche ograniczona oferta ale jest ok) Postawiłem 31 kuponów. Tylko 11 z nich wygralem i az 20 przegralem, skutecznosc jak widac beznadziejna. Gralem max 3 mecze na kupon(wiekszosc to single) , analizowalem, sprawdzalem na forum jak ludzie typuja itp. Zostało 30 zł, ktorych nie chcialbym tak szybko stracic, tylko sie za nie wzbogacic. Myslalem zeby za calosc postawic na jakis pewny mecz, ale jak przegram to zostaje bez niczego, wiec chyba glupi pomysl. Czytałem duzo na forum szkola gry i inne poradniki. chyba malo z nich wywnioskowalem. Szukam szczescia w postaci waszych porad na gre zeby zaczac po trochu wygrywac. Wiem ze trzeba na poczatku troche stracic (czego jeszcze nie stracilem :p), ale chyba warto w tym momecie popytac sie troche bardziej doswiadczonych graczy ???? Mysle ze mi pomozecie.
Pozdrawiam :cool:

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Hehe po tytule tematu myślałem że nie wiesz co masz robić z wygranymi pieniędzmi ????
Moim zdaniem za dużo tych kuponów zagrałeś, jeśli sam piszesz że niedawno zaczales (tzn ile juz grasz ta kwota?)
Graj tylko te mecze które są dla ciebie pewne, a nie ze jest sroda jest liga europejska i trzeba cos zagrac ;)

S 0

steve12

Użytkownik
no, moze tytul zle dobrany do tematu, ale co tam :p

Gram juz równy tydzien, sadzisz ze za duzo kuponow postawilem w tym czasie? mi sie wydaje ze nie, chociaz tak jak mówisz dzis sroda i jest liga europejska i trzeba cos zagrac ???? ale poczekam na dalsze opinie ????

ted 12,8K

ted

Forum VIP
31 kuponów w tydzień to zdecydowanie za dużo w mojej opinii, niektórzy tyle nie grają przez miesiąc

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Temat z cyklu &quot;przegrałem 30 zł, pomóżcie odrobić straty&quot;. Jeżeli liczysz na jakąś złotą radę, złotą zasadę dzięki której będziesz miał regularne zyski to jesteś w dużym błędzie.
Na sporcie mysle ze sie dobrze znam.
Tylko 11 z nich wygralem i az 20 przegralem, skutecznosc jak widac beznadziejna.
(wiekszosc to single)
Wychodzi na to, że się nie znasz na sporcie i jesteś w błędzie. Skoro teoretycznie około 20 singli Ci nie weszło to nie wygląda to najlepiej.
Czytałem duzo na forum szkola gry i inne poradniki. chyba malo z nich wywnioskowalem.
Jakbyś czytał dużo to nie założyłbyś tego temat i nie liczył na jakieś złote rady których jeszcze nikt nie odkrył.
Wiem ze trzeba na poczatku troche stracic
Tak tak... Najlepiej stracić by zacząć wygrywać, genialna myśl ???? . Teoretycznie nie trzeba na początku nic tracić, bo z takim myśleniem daleko nie zajedziesz. Ale w praktyce wygląda to najczęściej tak, że się traci co nie oznacza, że tak musi być.
gram na Bet-at-home (mysle ze dobry ruch jak na poczatek, troche ograniczona oferta ale jest ok)
To, że większość zaczyna od grania w tym śmiesznym buku nie znaczy, że jest to dobry buk. Z czasem dowiesz się, że istnieje dużo więcej o niebo lepszych internetowych bukmacherów.

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Jeżeli chcesz coś zarabiać to zmień bukmachera bo sama marża cię zniszczy. Na jakiego? Nie da się wybrać bukmachera na stałe, gra się tam gdzie kursy są najwyższe na konkretne spotkanie. Zapoznaj się z pojęciem valuebet, bo z matematyką nie wygrasz, a wszystkie kursy są odzwierciedleniem prawdopodobieństwa. Jeżeli poczytasz o tym i masz trochę oleju w głowie to dojdziesz do odpowiednich wniosków.

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Bardzo dużo kuponów zagrałeś aż za nadto tak jak wspomniał Ted tyle to w miesiąc się nie gra, a czasami nawet tyl się nie zagra w dwa miechy, nie graj co chwila bo jest weekend czyli graja wszystkie ligi i zawsze cos sie znajdzie czy jak teraz jest LE.
Dobieraj typy bardzo przemyślane, jak nie masz pomysłu na dany dzień w który chcesz zagrać to lepiej odpuść nie graj na siłę bo to jest strasznie mylne, a zawsze znajdzie się coś w kolejnych kolejkach czy tygodniach co powinno być lepsze do zaufania i zagrania w piłce bo w innych sportach jest oczywiście troszkę inaczej.
Mówisz że znasz się na sporcie, chyba jak każdy obstawiający tu się trochę wie o siatce, koszu, hokeju, challengerach w tenisie czy Bundeslidze lecz fajnie jest znaleźć sport, ligę czy okręg w czym czujesz pasję, znasz się na tym i masz największą wiedzę.
Bo stawiając np. a dzisiaj w hokeja Boston peffka, Olejniczak pewniaczek, Chievo wygra dodam jeszcze Mostostal i jest jakieś AKO ale przy którym typie wyczytałeś wszystko, wiesz o drużynie alles i inne drobnostki które mogą być bardzo ważne?
Polecam naprawdę wybrać jakaś dziedzinę, a wtedy w tym ligę, okręg itp na który temat się dużą wiedzę jak i mądre zarządzanie funduszem i patrzeniem w przyszłość może jest coś za tydzień na co można zainwestować więc teraz nie zagram badziewia tylko poczekam.
Trochę ogólnikowo bo ja obstawiam głównie &quot;biały sport&quot; od czasu do czasu postawię inną moją pasję która zanika czyli hokej ale tylko w wydaniu najlepszym czyli NHL no i piłkę nożną bo czasami coś się wie, ma przeczucie itp.
Pozdrawiam.

S 0

steve12

Użytkownik
Wcale sobie nie zawracam tym postem głowy, wrecz przeciwnie.

Dzieki wam za te cenne rady. Napewno troche zwolnie tempo. Bukmachera tez bym z mila checia zmienil bo jest strasznie dla mnie ograniczona oferta i chyba dosyc niskie kursy. Tylko musze jeszcze obrot zrobic i wyplacic kase jezeli cos jeszcze z tego co mam rozmnoze. Chyba bede musial znalesc jakis dobry mecz i postawic za wszystko przynajmniej po kursie 1,5. Zobaczymy jak mi bedzie dalej szlo ????

savantdream 0

savantdream

Użytkownik
Moim zdaniem, do zarabiania pieniędzy na typowaniu praktycznie niezbędne jest posiadanie kont u około 10 bukmacherów (raczej totalnym minimum jest 5 u tych największych). Mogę się mylić, bo w sumie poważnie typuję od miesiąca, ale tak to widzę obecnie.
Zrozumiałe jest jednak, że nie każdy na początku dysponuje odpowiednimi funduszami i najpierw trzeba je sobie zorganizować. Czy możliwe jest zbudowanie bankrolla grając tylko u 1 buka ? Nie wiem, ale jeśli miałbym polecić Ci tego jednego to byłby to któryś z : Pinnacle, 188bet , SBOBET, Bet365 (bazuje na tym że to u nich najczęściej typuje = najczęściej u nich można znaleźć najlepszy kurs).
Polecam skupić się na 1-2 ligach i starać się poznać je jak najlepiej : oglądać z nich jak najwięcej meczy, czytać o nich wszystko co się da wszędzie gdzie się da. Następnie analizować mecze i konfrontować własne przemyślenia z opiniami innych na forum. A oprócz tego jeszcze dokształcać się nieustannie w technicznej sferze typowania i wybrać dla siebie najbardziej odpowiednią kombinację (under/over, azjatyckie handicapy, grać singlami czy combo, może jakieś systemy czy progresje).

Powodzenia &amp; Pozdrawiam

Do góry Bottom