>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

problem z wybraniem bukmachera?

kn0bber 0

kn0bber

Użytkownik
Witam, planuje wplacic duza sume, dokladnie 500 PLN, (dla mnie to duza suma) i zastanawiam sie nad bukiem, najlepiej byloby gdyby buk nie mial kasyna poniewaz mam slabosc do kasyn ale nie to jest najwazniejsze, najwazniejsze jest to aby byl bonus powitalny, niekoniecznie 100% i w miare mozliwe warunki obrotu. Dobrze by było aby był polski LC choc niekoniecznie, najwazniejsze zeby wyplaty szybko odbywaly sie poprzez moneybookers. Problemu niby by nie bylo gdyby nie to ze w wiekszosci znanych bukmacherow mam juz konto i wplacalem juz tam kiedys pieniadze: expekt, bah, gamebookers, sportingbet, tobet, unibet, interwetten, betsafe, betclick, bet365, reszty nie pamietam, zastanawiam sie nad bwin tyle ze wydaje mi sie ze mialem u nich konto lecz nie pamietam hasla i nie jestem pewny czy wplacalem tam, byc moze ktos z was zna dobre buki ktorych wyzej nie wymienilem z tym wlasnie bonusem powitalnym 100%, szkoda ze gamebookers nie daje czegos takiego jak ostatnio bah dawal, poniewaz ten buk dla mnie jest najlepszy. czekam na sensowne odpowiedzi, pozdro

kn0bber 0

kn0bber

Użytkownik
landbrokers to freebety, a pinnacle nigdy nie ruszalem i nie mam zamiaru, moze Partybets? szata graficzna taka ja kw gamebookers, ktos tam gra? interesuje mnie to czy dostepna jest u nich nasza waluta, i bonus powitalny 100% od pierwszego depozytu, jezeli ktos sie orientuje prosze tu o info.

z tego co wycyztalem nei ma polskiej waluty, a bonus nie kwalifikuje sie poprzez moneybookers, jezeli wplace przez przelewy24 nie bedzie problemu z wyplata na moneybookers? czy tez bede musial dokonac minimalnego depozytu tą metoda?

kn0bber 0

kn0bber

Użytkownik
zdecyduje sie chyba na bwin, tylko zastanawia mnie ile kosztuja u nich wyplaty na moneybookers, pierwsza w miesiacu bezplatna, a dalej?

ester 87

ester

Użytkownik
pisze na stronie bwin ze pierwsza w miesiacu jest tylko free wiec chyba reszte platne?
Owszem, jest tak napisane. W rzeczywistości jednak żadne opłaty nie są pobierane.
slyszalem tez ze bwin daje blokady na stawki, to prawda bo ciezko mi w to uwierzyc?
Masz na myśli limity? Każdy bukmacher je daje. Bwin akurat nie w tej kwestii najgorszy, tak do 15 tyś zysku można grać swobodnie.

kosmita28 30

kosmita28

Użytkownik
pytanie
napiszę tutaj żeby nie tworzyć nowego tematu

chciałbym zacząć grać u innego bukmachera niż bah, nie mam jeszcze osiemnastki więc chcę założyć konto i ewentualną wygraną wypłacić dopiero po ukończeniu 18 lat

mam pytanie; czy buk w momencie wypłaty może sprawiać jakieś problemy?

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik

chciałbym zacząć grać u innego bukmachera niż bah, nie mam jeszcze osiemnastki więc chcę założyć konto i ewentualną wygraną wypłacić dopiero po ukończeniu 18 lat

jak po proszą o Twój dowód to mogą być problemy.

kn0bber 0

kn0bber

Użytkownik

sam nie mialem 18 jeszcze a z gamebookers bezproblemowo i szybko wyplacilem 600 i 2x250 PLN, mysle ze teraz dalej nie beda prosic o dowod.

kn0bber 0

kn0bber

Użytkownik
Owszem, jest tak napisane. W rzeczywistości jednak żadne opłaty nie są pobierane.

Masz na myśli limity? Każdy bukmacher je daje. Bwin akurat nie w tej kwestii najgorszy, tak do 15 tyś zysku można grać swobodnie.
dokladnie o to mi chodzilo, wielkie dzieki za pomoc, tak wiec pod koniec tygodnia wplace pieniadze na bwin, dzieki wszystkim za pomoc.

Do góry Bottom