kn0bber
Użytkownik
Witam, planuje wplacic duza sume, dokladnie 500 PLN, (dla mnie to duza suma) i zastanawiam sie nad bukiem, najlepiej byloby gdyby buk nie mial kasyna poniewaz mam slabosc do kasyn ale nie to jest najwazniejsze, najwazniejsze jest to aby byl bonus powitalny, niekoniecznie 100% i w miare mozliwe warunki obrotu. Dobrze by było aby był polski LC choc niekoniecznie, najwazniejsze zeby wyplaty szybko odbywaly sie poprzez moneybookers. Problemu niby by nie bylo gdyby nie to ze w wiekszosci znanych bukmacherow mam juz konto i wplacalem juz tam kiedys pieniadze: expekt, bah, gamebookers, sportingbet, tobet, unibet, interwetten, betsafe, betclick, bet365, reszty nie pamietam, zastanawiam sie nad bwin tyle ze wydaje mi sie ze mialem u nich konto lecz nie pamietam hasla i nie jestem pewny czy wplacalem tam, byc moze ktos z was zna dobre buki ktorych wyzej nie wymienilem z tym wlasnie bonusem powitalnym 100%, szkoda ze gamebookers nie daje czegos takiego jak ostatnio bah dawal, poniewaz ten buk dla mnie jest najlepszy. czekam na sensowne odpowiedzi, pozdro