>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z wyborem buka...

Status
Zamknięty.
dmo-domino 0

dmo-domino

Użytkownik
Mam tylko 100zl (wydaje mi sie ze &#39;tylko&#39; jest odpowiednie, bo to raczej nie za duza suma na zaklady), dodatkowo moge wplacac kase tylko poprzez przelew z poczty...
Szukam dobrych bukmacherow (najlepiej polskich) w ktorych znajde p*k&gt;1, bo w dotychczasowej grze w Sportingbet, nie zdarzylo mi sie to. Obstawiam glownie pilke nozna.
Ktos moze mi cos doradzic? Podpowiedziec? Zasugerowac? :p

Proszę o pomoc.
Pozdrawiam.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Ja tylko przez przelew pocztowy, to BAH wybierz.

Moja rada: załóż sobie konto w banku

Rada nr 2: Jeżeli na siebie nie masz konta w banku. Załóż konto w BAW na kogoś z rodziny (ta osoba ma konto w banku) Wpłać na BAW 100zł, oni Ci podwoją wpłatę. Będziesz miał 200zł na koncie i grasz do woli ???? Albo obracasz to i wypłacasz, masz co najmniej 100zł na ✅

Ja bym tak zrobił...

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
ja na poczatku tez uwazalem ze BAH jest najlepsze bo faktycznie gram tam i wszystkie jest proste czytelne i przyjemne, tylko maja dwie bardzo duze wady:

-Bardzo skapa oferta zakladow
-Calkowity brak zakladow live (tylko na MS byly a teraz nic...)

ja osobiscie powiem ci ze przed rozpoczeciem lig chce przeniesc sie na gamebookers bo maja to wszystko czego nie ma BAH

damian77 34

damian77

Forum VIP
Ja polecam , Gamebookers , Betgun ;)

W Sierpniu sam tam zaczynam grać ;) pzDr ????

p.s nie badz glupi , i nie wplacaj kasy do BAH , cieniutke kursy na tennis, wogole lipna oferta :?

rangiz9 0

rangiz9

Forum VIP
Rada nr 2: Jeżeli na siebie nie masz konta w banku. Załóż konto w &lt;u&gt;BAW&lt;/u&gt; na kogoś z rodziny (ta osoba ma konto w banku) Wpłać na &lt;u&gt;BAW&lt;/u&gt; 100zł, oni Ci podwoją wpłatę. Będziesz miał 200zł na koncie i grasz do woli ???? Albo obracasz to i wypłacasz, masz co najmniej 100zł na ✅

Ja bym tak zrobił...

ciekawe tylko czy mu BAW wypłaci :roll: Ja nigdy nikomu nie polecam BAW. Wystarczy poczytać tylko parę komentarzy na różnych forach związanych z bukmacherką, i to nie tylko polskich. Ta firma ma jeden punkt w swoim regulaminie z którego nader częsteo używa, a owy punkt brzmi mniej więcej tak, że BAW może zamnkąć konto gracza bez podawania przyczny. I kursy w porównaniu z innnymi bukami ma również marne. Z buków mających konto w polskim banku polecam BAH, GB, Sportingbet.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Ja gram w BAW od kilku miechów i jestem zadowolony, ae prawdopodobnie zmieine od sierpnia na GB albo Betgun.. Ale raczej GB..

pzdr

dmo-domino 0

dmo-domino

Użytkownik
Widze, ze kazdy ma swojego ulubionego buka ???? Boje sie tylko zainwestowac ta stowke w BAW i wziac promocje w ktorej zeby wyplacic kase musze 1x obrocic swoja cala kasa i 3x bonusem od BAWa ;/

rangiz9 0

rangiz9

Forum VIP
poza tym BAW ci nie wypłacić. To jest najgorzy buk jezeli chodzi uczciwosc w Polsce, wiec po co ryzykowac. Wplać do GB

L 45

laha

Forum VIP
A ja polecam BAW. Konta nie zablokują jeśli grasz rozważnie a zakłady live mają najlepsze w Europie.

poza tym BAW ci nie wypłacić
Śmieszą mnie takie wypowiedzi ... myślisz ze gdyby BAW tak każdemu nie wypłacało grało by tam tyle ludzi (napewno więcej niz w BAH)

Wystarczy poczytać tylko parę komentarzy na różnych forach związanych z bukmacherką, i to nie tylko polskich. Ta firma ma jeden punkt w swoim regulaminie z którego nader częsteo używa, a owy punkt brzmi mniej więcej tak, że BAW może zamnkąć konto gracza bez podawania przyczny.
Tak masz racje może zamknąć konto.Ale jeśli by tak każdemu kto by 100zł wpłacał zamykali to raczej długo by się nie utrzymali bo nie któzy wpłacają tam wielokrotności 100&#39;wki i raczej było by nie ciekawie gdyby to stracili (no i pewnie by nie puscili tego plazem)

Tak więc polecam BAW

rangiz9 0

rangiz9

Forum VIP
Śmieszą mnie takie wypowiedzi ... myślisz ze gdyby &lt;u&gt;BAW&lt;/u&gt; tak każdemu nie wypłacało grało by tam tyle ludzi (napewno więcej niz w &lt;u&gt;BAH&lt;/u&gt;)

Dla mnie to nie jest śmieszne, jeżeli buk kogoś jawnie oszukuje, ale widać mamy inne poczucie humoru.. Czemu tak dużo ludzi gra w BAW. Odpowiedż jest bardzo prosta. Po prostu reklama i bonusy. Tym właśnie przyciągają rzesze naiwnch, początkujących typerów.

Tak masz racje może zamknąć konto.Ale jeśli by tak każdemu kto by 100zł wpłacał zamykali to raczej długo by się nie utrzymali bo nie któzy wpłacają tam wielokrotności 100&#39;wki i raczej było by nie ciekawie gdyby to stracili (no i pewnie by nie puscili tego plazem
Tak więc polecam &lt;u&gt;BAW&lt;/u&gt;
BAW zwraca kwotę depozytu w takich przypadkach, jednak o wygranej możesz w takim wypadku tylko pomarzyć.

Dlatego całkowicie odradzam granie w BAW, jest tyle innych lepszych buków, po co ryzykować

L 45

laha

Forum VIP
la mnie to nie jest śmieszne, jeżeli buk kogoś jawnie oszukuje, ale widać mamy inne poczucie humoru.. Czemu tak dużo ludzi gra w BAW. Odpowiedż jest bardzo prosta. Po prostu reklama i bonusy. Tym właśnie przyciągają rzesze naiwnch, początkujących typerów.

Grają tam nie tylko początkujący typerzy. Przykłady można znaleźć na forum. Myśle ze mamy podobne poczucie humory lecz się nie zrozumieliśmy. BAW jeszcze mnie nie oszukało i dlatego mam o nim świtne zdanie. A czy Ciebie oszukało ? wątpie. Opierasz się na wałkowaniu ludzi z innych for bukmacherskich.

BAW rulezzz :]

L 45

laha

Forum VIP
BAW zwraca kwotę depozytu w takich przypadkach,

Na pewno tak się nie dzieje :!: Jak nam wiadomo z bukami wygrywa max 10% a więc jeśli by zwracali depozyt by tracili :!: Dlaczego ??

Ano jeśli wpłace 100zł przegram 20zł i mi zablokują konto to co ? dostane ta 100&#39;wke spowrotem ?

dmo-domino 0

dmo-domino

Użytkownik
Nie bede ukrywac, ze zdanie Lahy jest dla mnie najcenniejsze (dzieki niemu zaczalem uczyc sie obstawiac, sledzic wyniki, statystyki). Dlatego wiec prawdopodobnie wezme BAW, ale nie bede korzystac z bonusu, zeby przez przypadek nie obrocic swojego depozytu tak, zeby go nie bylo ????
Pozdrawiam.

damian77 34

damian77

Forum VIP
Nie bede ukrywac, ze zdanie Lahy jest dla mnie najcenniejsze (dzieki niemu zaczalem uczyc sie obstawiac, sledzic wyniki, statystyki). Dlatego wiec prawdopodobnie wezme &lt;u&gt;BAW&lt;/u&gt;, ale nie bede korzystac z bonusu, zeby przez przypadek nie obrocic swojego depozytu tak, zeby go nie bylo ????
Pozdrawiam.
Wszystko wyjasnione , temat blokuje :!:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom