>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

problem z wplata Getin bank

J 89

jediusz

Użytkownik
Hej. Mam problem z wpłata na skrill poprzez przelew natychmiastowy z getinbank.W momencie wybrania kwoty przenosi mnie na stronę gdzie loguje się do bankowości ale wtedy wyskakuje błąd, że transakcja przekracza limit wpłat. Mam drugie konto w bph i z nim nie ma problemu. Czy ktoś wie jak mogę wyeliminować problem?

marcinmotyl 4,9K

marcinmotyl

Użytkownik
Pytanie stare, ale dolączam się do niego próbuje zrobić rzelew przez trustly ale wykakuje mi jakiś limit i nie wiem o co chodzi w ogóle czy zrobię dzisiaj (niedziela) tzn czy będę miał dzisiaj pieniążki na koncie

marcinmotyl 4,9K

marcinmotyl

Użytkownik
Dziękuję, a jeszcze jedno może ktoś pomoże przy próbie przelewu (trustly) wyskakuje mi takie coś da się coś z tym zrobić?
Kwota przekracza bieżący limit natychmiastowych wpłat, dlatego też pieniądze nie będą dostępne aż do następnego dnia roboczego. Czy chcesz kontynuować?
Aktualny limit:0.00 PLN

bobule 72

bobule

Użytkownik
wejdź na stronę banku, poszukaj podstrony dotyczącej twoich kart kredytowych, pewnie masz na niej limit na transakcje internetowe wynoszący 0,00 ????

M 78

michal89216

Użytkownik
To samo miałem przy wpłacie z mBanku przez Trustly i oznaczało to, że pieniądze zostaną zaksięgowane dopiero następnego dnia. Widocznie Trustly GetinBanku też nie obsługuje 24/7.
Jak klikniesz po informacji o limicie 0,00, żeby kontynuować, to przekieruje Cię na stronę banku, gdzie wklepiesz przelew i następnego dnia hajs będzie zaksięgowany.

Do góry Bottom