>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z wpłatą

S 2

szepcio

Użytkownik
Witam, założyłem konto w Marathonie i chciałem dokonać tam wpłaty przez Skrill, wszystko tak jak zawsze i po zalogowaniu się do Skrill wyskakuje mi do wyboru &gt; przelej środki za pomocą &quot;przelewy24&quot; lub przelew bankowy i jeszcze jakies 2 dodatkowe. Ja chce aby wpłata poszła z mojego konta na skrill a tam nie ma takiej opcji, wiecie może o co chodzi?

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Witam, założyłem konto w Marathonie i chciałem dokonać tam wpłaty przez Skrill, wszystko tak jak zawsze i po zalogowaniu się do Skrill wyskakuje mi do wyboru &gt; przelej środki za pomocą &quot;przelewy24&quot; lub przelew bankowy i jeszcze jakies 2 dodatkowe. Ja chce aby wpłata poszła z mojego konta na skrill a tam nie ma takiej opcji, wiecie może o co chodzi?
masz za mało kasy na koncie skrill żeby dokonac wpłaty do marathon

T 3

traw3k

Użytkownik
MarathonBet nie ma opcji przesyłu środków za pomocą Skrilla, jeśli Twoja waluta to PLN.
Jedyne wejście to zmiana w MarathonBet waluty na EURO (wtedy możliwość Skrilla będzie odblokowana). Wtedy jednak musisz liczyć się z przewalutowaniem, jakie zapłacisz ze strony Skrilla. Jak EURO stoi po 4,16-4,17 to Skrill średnio pobiera pieniążków po kursie 4,32-4,33.

Do góry Bottom