>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z wpłatą

A 0

anetat

Użytkownik
Wpłaciłam pieniądze w poprzednią środę przekazem bankowym w który wkradł się błąd w tytule powinno być earthport plc ale zapomniałam dodać &quot;c&quot; na końcu i do tej pory nie ma pieniędzy na koncie babka w banku mówi że jesli zgadza sie numer konta to powinno być wszystko dobrze ale nie jest na unibecie chcą jakies potwierdzenie wpłaty ale mam tylko druczek i tu pytanie czy mam czekać a jak nie to czy te potwierdzenie wydaje każdy bank w wersji elektronicznej i czy takie potwierdzenie coś kosztuje i czy jest szansa na odzyskanie pieniędzy

T 9

treblad037

Użytkownik
Czy wpłacałeś pieniądze przelewem ze swojego konta czy tak jak na poczcie? (wypełniasz druczek, dajesz kase w gotówce i oni przelewają) Bo przeciez trzeba miec swoje konto bankowe aby grac u bukmacherow i potem wyplacic pieniadze

A 861

amigo007

Użytkownik
Jeśli nie przyjmą pieniędzy, to pewnie będzie zwrot. Zeskanuj ten druczek i wyślij do unibet. A następnym razem kup kartę pre-paid paysafecard. Nie będzie takich kłopotów. Ale prędzej czy później konto bankowe i tak musisz założyć. No bo jak wypłacisz od buka?

Do góry Bottom