>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z wpłatą !

J 16

jojof16

Użytkownik
Panowie zleciłem wczoraj wpłatę 280 zł na moje konto MB przez natychmiastowy przelew internetowy. Pieniądze powinny przejść od razu, na pekao24 nie mam już tych 280 na koncie i na MB konto też nie zasilone ? Miał ktoś kiedyś podobny problem? Napisałem do supportu, załączyłem im potwierdzenie przelewu ale nie mam odpowiedzi : (

favago 69

favago

Użytkownik
Spokojnie, pieniądze dotrą na pewno. Zazwyczaj pojawiają się następnego dnia kilka minut po północy. Choć muszę przyznać, że ostatnio musiałem czekać jeszcze dłużej - pieniądze pojawiły się na koncie po dwóch dniach.
Podobnie jak Ty, zgłosiłem sprawę w supporcie. Odpowiedź dostałem już po tym, jak miałem pieniądze na koncie. Także nie licz na nich. Zresztą nie mają jak tego przyśpieszyć. Problem leży chyba w dużej mierze po stronie banku (Peako24).
Podsumowując: nie ma powodów do paniki, pieniądze dotrą na pewno. Pozostaje cierpliwie czekać. Wiem, wiem, łatwo powiedzieć ;)

Otrzymane punkty reputacji: +6
J 16

jojof16

Użytkownik
Ok problem rozwiązany, pieniądze przeszły minutę po północy ale oczywiście support do tej chwili nie raczył odpowiedzieć. Problem definitywnie leży po stronie MB bo kontaktowałem się z obsługą klienta w banku i miła pani stwierdziła, że to konto MB jest zarejestrowane w pekao więc pieniądze przechodzą na nie natychmiast. Dzięki za pomoc : )

M 176

michal93

Użytkownik
a ja dalej nie mam pieniędzy na koncie MB ,dokonałem przelew w czwartek wiec do cholery pieniądze już powinny być. Mam potwierdzenie z mBanku dokonania przelewu z datą zaksięgowania 20.01 100 zł ,a na koncie MB saldo 0,00 .Napisałem do nich wzoraj o 15 co jest ale nadal bez odpowiedzi.Co jeszcze moge zrobić ?? a może zachachmęcili to dla siebie??

favago 69

favago

Użytkownik
Zgłoś swój problem przy pomocy formularza, który znajdziesz:
CENTRUM OBSŁUGI KLIENTA &gt;&gt; Wpłaty &gt;&gt; [rodzaj płatności wykonanej przez Ciebie]

Otrzymane punkty reputacji: +1
josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Używam Skrilla ze względu na to że jest szybko.Rozumiem że nieraz od buka się czeka na kasę dzień czy dwa ale w druga stronę?Mogę zrozumieć że komuś się nie spieszy ale żeby aż tak?

mrfrey 0

mrfrey

Użytkownik
Mam podobny problem. Wysłałem z konta mBanku do Skrilla 500 zł i nie otrzymałem tych pieniędzy na koncie MB. Zwróciłem się do mBanku o wyjaśnienie całej sytuacji. Jestem zaniepokojony tym faktem, ponieważ nie miałem nigdy takich problemów. Na dodatek numer konta dialcom był inny niż zwykle.

waska 131

waska

Użytkownik
Wczoraj prawdopodobnie Dialcom mial jakies problemy techniczne , mialem to samo co ty, ale juz dzis o 7.00 pieniadze wpłyneły na konto moneybookers

mrfrey 0

mrfrey

Użytkownik
Ja jeszcze ich nie otrzymałem... mam nadzieje że odzyskam pieniądze. A co najlepsze chwile później zrobiłem przelew i wszystko było ok...

Do góry Bottom