>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z wpłatą z Citi Handlowego

D 0

deathwing14

Użytkownik
Witam 18 grudnia zlecilem wplate online z mojego banku czyli citi handlowego na konto dialcom24 dotąd jeszcze nie dostalem wplaty na konto w unibet. W srodę 6 stycznia wyslalem list ze skanem dowodu wpłaty do supportu i dotąd nie dostałem odpowiedzi. Prosze o pomoc w tej sprawie

simons 646

simons

Forum VIP
Jak robisz przelew przez Dialcom24 czyli Przelewy24 warto zapsiac numer tranzakcji jak i hasło.
U mnie najczesciej wplata pojawiala sie do godziny po jej wykonaniu, ale raz zdaje mi sie ze czekalem wiecej niz 24h to po wyslaniu im wlasnie numeru tranzakcji i hasla saldo zostalo zmienione.

EDIT:
jeszcze oczywiscie mozesz wyslac do firmy rpzelewy 24 meila z zapytaniem co z tranzakcja.

simons 646

simons

Forum VIP
No ta, ale przelwy 24 powinny byc w przeciagu 24h takze cos tu nie gra.

Mowie napsiz do jednej jak i drugiej firmy

spike761 37

spike761

Użytkownik
Witaj,

ja czesto wykonuje tego typu przelewy... Zawsze gdy robie przelew to pieniazki mam do gora 3 min na koncie.

Raz zdarzylo sie ze zacial mi sie program i przelew nie dotarl po 30 min. wiec zadzwonilem pod numer biura przelewy24 podalem numer transakcji zapisany w mbanku w historii i po paru min. mialem pieniazki na koncie w unibet

Pozdro

S 0

squash

Użytkownik
a że tak wtrącę. jeśli wypłacam pieniądze przelewem bankowym to mogę wypłacać do różnych banków? Czy tylko do swojego?

Do góry Bottom