>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Problem z wpłaceniem kasy z karty kredytowej

assassin84 119

assassin84

Użytkownik
Mam problem z wpłaceniem kasy poprzez kartę kredytową do MB. Dodam, że kilka dni temu wpłacałem też kasę przelew na MB, żeby mieć odwalone wszystkie punkty weryfikacji konta MB.
Spotkał się ktoś z takim komunikatem:

assassin84 119

assassin84

Użytkownik
najprościej bedzie chyba napisac do obsługi...
Oczywiście, że napisałem do obsługi, przecież nie liczyłem, że ktoś z forum mi to odblokuje ????
Natomiast miałem/mam nadzieję, że zanim dostanę @ z odpowiedzią od mb to ktoś na forum może miał taki sam case i wie ocb.

777 28

777

Użytkownik
Ja tak miałem kiedyś (2007 o ile pamietam), musiałem zrobić przelew i do tego wysłac im po raz n-ty skan dowodu i rachunku... pamietam że kilka dni się z nimi męczyłem... oni co jakis czas robia takie weryfikacje ni stąd ni z owąd. Zresztą nie ja jeden nagle mimo pełnej weryfikacji miałem czasowo blokowane konto...

Otrzymane punkty reputacji: +1
assassin84 119

assassin84

Użytkownik
Ja tak miałem kiedyś (2007 o ile pamietam), musiałem zrobić przelew i do tego wysłac im po raz n-ty skan dowodu i rachunku... pamietam że kilka dni się z nimi męczyłem... oni co jakis czas robia takie weryfikacje ni stąd ni z owąd. Zresztą nie ja jeden nagle mimo pełnej weryfikacji miałem czasowo blokowane konto...
I dokładnie tak właśnie było..

Do góry Bottom